lørdag den 15. februar 2014

Forårsblomster

Efter en vel overstået uge i Paris med masser af dejligt lys, kløede det i fingrene efter at plukke lidt forår i haven. De fleste af mine vaser er pakket ned, da vi er ved at renovere køkken og spisestue. Men jeg fandt en enkel vase jeg kunne komme vintergækker i. Der stod heldigvis store tuer af dem da vi flyttede ind i 1995. Siden da har jeg delt dem og plantet tuer ned langs vores havegang.


Da jeg kun kunne finde en lille vase til vintergækkerne, fandt jeg på at bruge mit musselmalet askebæger til de søde erantisser. 


Man bliver aldrig træt af disse små søde gule forårsbebudere eller dens "fætter" vintergækken.
Fortsat god weekend til alle.


14 kommentarer :

 1. Hvor ser det fint ud, Tina! - god idé med det musselmalede askebæger til de søde erantis. Det ser rigtig smukt ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Bente, ja når man ikke bruger porcelænet til det det er tiltænkt må man finde på noget andet ;-)

   Slet
 2. Dejlig anvendelse af askebægeret - skønt med nogle forårsbebudere indendørs!

  SvarSlet
 3. Tusinde tak Frede, ja det er rart, at man kan finde andre anvendelses muligheder :-)

  SvarSlet
 4. Velkommen hjem! Nej, vintergækker og erantis kan man ikke få for mange af :-)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det dejlugt ud, og ideen med at bruge dit musselmalede askebæger til erantisser er rigtig fin. Jeg har også taget små forårsbebudere ind :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Madame, jeg er glad for at bruge askebægeret igen :-) ja det er dejligt i denne tid med de yndige forårsbebudere.

   Slet
 6. skønne forårsbebuder........tænk naturen er så genial at det netop er helt lyse blomster der først kommer op, det giver da et kich....god søndag. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det Grethe, og det er fantastisk med de små gule og hvide skabninger. :-)

   Slet
 7. Hej Tina.Ja! i kan jo lige komme hjem fra byernes by.........og så skal der gang i nyt køkken,
  Er spændt på at se lidt til det når i går i gang.
  Dejligt at tage lidt blomster ind fra haven.Har også lige lavet et indlæg med alle de smukke forårsblomster.......for som du skriver så er de ikke til at undvære her mens vi venter på foråret.
  Godaften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette jeg har været inde og se alle dine fine forårsblomster. Det ser vidunderligt ud. Ja køkkenet har været i gang et stykke tid, vi kan ikke blive færdige da vi venter på at få leveret bopladser. Skulle gerne komme i ugen vi går ind i. Så skal jeg nok vi lidt billeder.

   Slet
 8. Dejligt med lidt "fransk" forårskløe, det luner altid. Frankrig er et rigtig dejligt sted at nyde i det tidlige forår og så det, at kunne rejse hjem og nyde det danske forår bagefter, det er uovertruffen :-).

  SvarSlet
 9. Hej Margit ja det var god inspiration med en tur til Paris, dejligt at se de trodser februar kulden og planter forårsblomster ud i parkerne. Har været inde og se din blog og butik, rigtig flot glæder mig til at følge dig. :-)

  SvarSlet