søndag den 19. oktober 2014

Åben julehave og marked

 
Jeg har længe haft lyst til at have en åben havedag. Jeg synes det har set så hyggeligt ud når andre har haft åbnet deres haver og haft besøg af andre bloggere. Jeg ville gerne have holdt åben have i sommers, men sygdom kom lidt i vejen.
  

Men nu synes jeg det skal være. Da jeg altid har været fuldstændig tosset med julen, hvorfor så ikke lave lidt åbent juleri. Jeg ved godt, at det måske er lidt tidligt for nogen at tænke på julen allerede, men inden vi ser os om er den her.
  
 
Jeg har derfor den store glæde at invitere til åben julehave og marked:
 

Søndag den 23 november kl. 14- 18

Bøgevang 25, 2770 Kastrup
 
 
 
 
Kom og få en hyggelig eftermiddag i den julepyntede have så byder jeg på et glas gløg, kop the eller kaffe med julemuffins eller æbleskiver til.
 
 
Der vil være mulighed for at købe adventskranse, kalenderdekorationer, blomsterdekorationer og masser af andre julerier. Der vil ligeledes være lidt lopperier til billige penge.
 

Det skulle glæde mig rigtig meget at byde dig velkommen i haven!
 
 
Håber vi ses 23 november.


19 kommentarer :

 1. Hej Tina!
  Du har så ret finder det også hyggeligt at kigge og høre om andres åbenhave og julerier, jeg kommer ikke lige på de kanter, så "nøjes" med de billeder der måske kommer. Ønsker dig/jer en rigtig god eftermiddag fyldt med god og varm stemning:-)
  Hilsner fra Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Anette, der skal nok komme billeder, det skal nok blive hyggeligt. Jeg glæder mig rigtig meget.

   Slet
 2. Sikke en god ide, kommer desværre ikke fordi men vil ønske dig og dine en rigtig hyggelig eftermiddag. Det er et super godt initiativ!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for kommentar, måske vi ses en anden gang :-)

   Slet
 3. Det lyder ellers super hygggeligt Tina....jeg håber og tror der er mange der får lyst til at kigge forbi :0) Selv er det ikke lysten der mangler men afstanden der begrænser :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak, det bliver en dejlig dag, håber vi ses på et andet tidspunkt.

   Slet
 4. Hej Tina.Det lyder da som en rigtig god ide..................har noteret datoen.
  Håber jeg får tid til at besøge din julestue..............for det er bare sådan en dejlig tid.
  Rigtig god søndag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette det ville glæde mig rigtig meget at byde dig velkommen.

   Slet
 5. Sikke et fantastisk initiativ, Tina! Du laver så mange fine ting, og jeg vil se, om det kan passe ind i vores aftalekalender.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Gitte det ville glæde mig så meget at se dig !

   Slet
 6. Det kan du godt glæde dig til, det er meget hyggeligt at holde åben have, uanset om det er sommer eller jul.
  Jeg er begyndt at lave min egen julehave, jeg har åbent fra den 15 nov.-14dec. hver eneste dag fra kl. 13-17, og jeg kan love dig at jeg glæder mig. Både over at lave julehaven men i lige så høj grad at dele mine idder og begejstring over at kunne bruge haven hele året.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Anette, ja du forstår om nogen at holde åben have og julehygge. Jeg håber jeg kan komme over og besøge din have på et tidpunkt!

   Slet
 7. Det lyder rigtigt spændende at du også vil holde åben julehave, jeg ved ikke hvor mange der gør det, men i hvert fald tre, nemlig dig, Fru Pedersens Have og mig ( Bruuns Have ). Det der bliver sjovt er at følge hinanden, for at se hvad vi hver især finder på da vi er forskellige, det glæder jeg mig til. Håber at du får mange besøgende og en hyggelig dag, kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Margit ja her på Amager bliver man vel inspireret af jer gæve jydekvinder :-) Jeg tænkte nu vil jeg lave noget jeg bliver glad i låget af efter min datters sygdom som var så alvorlig som en sygdom kan være. Det går en smule bedre nu. Jeg glæder mig også til at se stemningsbilleder fra dit og Fru Pedersens arrangement. Jeg elsker julen og glæder mig til at se hvad I har fundet på af fine ting ;-) håber jeg i det nye år kan komme over til jer og besøge jeres smukke haver. Hav en dejlig aften.

   Slet
  2. Kære Tina, det er så godt at du vil lave noget som du bliver glad i låget af!! Jeg har selv en psykisk syg søn, så kender de følelser du har omkring dit barns sygdom. Hvis jeg ikke havde min have, så......., det er der jeg lader op, hygger mig, har det sjovt og lever i min meditative verden, som bringer mig videre :-). En ting skal du vide, det ville være rigtigt hyggeligt hvis du kan komme og du vil være hjertelig velkommen :-), kh og knus Margit

   Slet
  3. Kære Margit Lige præcis, sådan har jeg det også. Min ældste datter har også en psykisk diagnose, det har også været hårdt men hun klarersig så fint nu. Hun er lige flyttet hjemmefra. Den mindste har / haft en alvorlig spiseforstyrrelse men det går langsomt fremad. Det har været en ordentlig omgang. Så haven, orangeriet og blomsterne har været mine opmuntrende venner. Tak det er dejligt at vide sig velkommen. Knus Tina

   Slet
 8. Kære Tina.

  Sikke en god ide. Jeg er overbevist om, at du vil nyde hele forløbet.....både forberedelserne og selve dagen. Jeg ville ønske, der var fast broforbindelse mellem Mors og Amager:o) Så stod jeg som den første og ventede på at blive lukket ind:o)

  Håber at rigtig mange vil lægge vejen forbi dit juleeventyr og jeg ønsker dig rigtig meget held og lykke, samt god fornøjelse med juleprojektet.

  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 9. PS: Altså en DIREKTE fast broforbindelse....i al beskedenhed:o)

  SvarSlet
 10. Tusinde tak Tante Grøn , så må jeg se om jeg kan påvirke nogen med penge til at opføre en fast direkte broforbindelse for det ville glæde mig at byde dig velkommen. Hvis du holder noget åbent have halløj til sommer ville jeg så gerne komme og se din smukke have. Jeg har haft stor glæde af at se den vis billeder som andre bloggere har postet og ikke min via den dejlige bog du har udgivet. Jeg læste den i sommer da jeg ikke kunne komme afsted grundet min datters sygdom. Skulle du alligevel trodse bølgen blå, står vi klar til at byde dig velkommen her ved Øresundskysten.

  SvarSlet