søndag den 23. februar 2014

Travl søndag

Det har været en dejlig dag både mht vejret og mht vores projekter. Idag blev vores "komfur" sat til, så i aften står den på hjemmelavet mad. Men da vi har fået induktion skulle der nye panter og potter til. Jeg har forelsket mig i Le Creuset, men priserne er pænt høje. Nu er det jo også kvalitetsvarer som holder længe. Men jeg kiggede den blå avis igennem og fandt to gryder, en stegepande samt en wok. Så kan vi komme igang. Så efter en times kørsel rundt til fire forskellige steder i København, var basis til køkkenet klar og jeg har givet rimelige penge for køkkengrejet. Men det var ikke det, det skulle handle om.
Vi er idag begyndt at rive gård ned, da mureren kommer og laver kanter imens han skal renovere vores mure.


Jeg har fjernet visne pæoner da tømreren skal til og sætte nye vinduer i, der hvor pæon bedet er. 
Jeg faldt også over en Alun rod i plantecenteret, den var så fin i farven. Den skulle med hjem i mit skyggebed hvor jeg ellers har hosta, digitalis og små hortensia.Jeg synes at farven er så fin og vil bryde det grønne. Der stod en vintergækker bag vores skraldespande. Jeg har flyttet ret mange til et bed hvor vi ser dem bedre. Men der er stadig et par klynger som skal ud i solen. Men foreløbig er de kommet ind i stuen, blevet plantet i min mormors krystalskål. Jeg har en stedsegrøn busk, ved ikke hvad den hedder, er købt i Netto som lille plante. Den har vokset sig temmelig stor. Jeg klippede den lidt idag så der var rigeligt grønt til at pynte vintergækkerne samt putte en buket i en krystal vase jeg har fundet på loppemarked. Jeg synes mange af de gamle krystal ting er fine. For mig rummer de minder.
Min datter har lavet et portræt af sig selv. Hun søger gymnasiet efter sommerferien men vi har også lige sendt hendes ansøgning til kunstakademiet, det er alt hvad hun drømmer om. Drømme skal der gøres noget ved.... Så vi krydser fingre.
Det var lidt en blandet landhandel i dag :-) God søndag aften.

19 kommentarer :

 1. god ide med brugte gryder, da jeg fik induktion så kunne mine de gl. alle på nær en bruges :-) Ellers ville jeg da have gjort som dig. Men er nu ret glad for mine hackmann - håber din datter kommer ind på kunst akademiet, for ja drømme er til for at følges :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var heldigt du havde noget du kunne bruge og er glad for. Tak vi håber også datteren kommer igennem nåleøjet!

   Slet
 2. Jeg drømmer også om La Creuset gryder, men de er altså ret så dyre. Dine krystalvaser er så fine - og jeg håber, din datter får sit ønske opfyldt. God søndag aften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente de blev nu rimelige i pris ved at købe igennem den Den Blå Avis. Ja krystallen er fin og rummer minder, vi krydser fingre for Josephine.:-)

   Slet
 3. Hej Tina.Du har da godt nok været på farten for at skaffe noget nyt køkkentøj...........har både en kande og to fade i Le Creuset .Dejligt at du nu kan lave mad.
  Der sker jo en masse hos dig for tiden...........og alunrod og hosta har jeg rigtig mange steder i haven.........skønne planter.Du har da også en talentfuld datter ,så lad os håbe at hendes drøm går i opfyldelse.
  Jeg har nydt det smukke vejr i dag..........og ryddet op i udestuen og pottet stiklinger.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette ja der er knald på i øjeblikket, men dejligt med nyt køkken og vi nu kan lave mad igen. Du har da også haft travlt, jeg håber du har kunnet nå at sidde udestuen idag i det dejlige vejr.

   Slet
 4. Jamen blandet landhandel er da ikke så ringe endda. Det var da nok et godt valg du gjorde dig Tina, man må jo gå lidt på kompromis ang. gryder - det må være skønt med sådan et nyt køkken, glæder mig til at se dine projekter endnu mere.
  Hav en dejlig aften. k h Grethe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Grethe, ja det ser faktisk ikke tosset ud med de forskellige farver, da køkkenet er meget neutralt. Det er vidunderligt med nyt :-) der kommer mere om projekterne ingen tvivl om det.

   Slet
 5. Din ukendte busk er en hebe, jeg har den også, godt du nu kan lave mad igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth så er det på plads med navnet. Den vokser godt nok stærkt, beskærer du dine?

   Slet
 6. Held og lykke med ansøgningen til Kunstakademiet! Og hvis ikke det bliver nu, kan det vel bliver senere. Hun kan da i hvert fald noget, din datter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nana, det er også lige det vi tænker :-)

   Slet
 7. Skal da lige love for der sker noget hos jer.
  Jeg er også glad for gammelt krystal, og bruger det flittigt. Hvor er det dejlig igen at kunne lave varm mad.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette ja det går stærkt i øjeblikket, men det bliver så godt, er glad for jeg har en lidelsesfælle indenfor krystal :-) og vi nyder at kunne kokkere igen.

   Slet
 8. Sikke en masse der sker hos jer - og pøj pøj med ansøgningen til Kunstakademiet! Din datters selvportræt viser, at hun har et stort talent.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame , ja tingene har med at klumpe sammen og ske på en gang. Tak for ros til datteren.

   Slet
 9. Boa sorte para a família estes são os meus votos. Que se realize da melhor forma, tem um potencial talento.
  Quando comentar no blogue, não o faça de modo anónimo, pois o sistema não vai permitir a publicação e eu lamento.
  Cumprimentos

  SvarSlet
  Svar
  1. Obrigado pelo comentário. Lamento que isso tenha levado tanto tempo antes de eu ter a resposta.

   Slet
 10. Hi there! This post could not be written any better! Looking through this post
  reminds me of my previous roommate! He continually kept talking about this.
  I am going to send this post to him. Pretty sure he's going
  to have a very good read. Thank you for sharing!

  My page :: impact windows Palm Beach

  SvarSlet