fredag den 21. februar 2014

Helios, nu ikke kun en drøm

I forgårs var en stor dag. Da bestilte jeg mit Helios Orangeri hos Pavillon Danmark. Så nu er det ganske vist, at det kommer. Nu er der så begyndt at blive travlt udenfor. For garagen skal rives ned, mursten renses og støbt garage gulv fjernes. 


Dernæst skal den østvendte terasse anlægges og for enden af terassen kommer så Orangeriet. Der skal tillige funderes til Orangeriet. Jeg har besluttet mig for at bruge murstenene til gulvet. Det var et forslag en anden blogger kom med, tak Mathias Emil. Jeg var så forblændet af mine drømme om sort hvide fliser. Men Mathias har ret det binder Orangeriet sammen med huset.Her ved enden af jordbunken, som ses på græsset kommer Orangeriet. Det bliver på 19 vidunderlige kvm som næsten allerede er indrettet. I forgrunden ses en bar Alchymist, som også skal holde flyttedag. Den skal ind og have en dejlig rosenbue, at støtte sig op af.


 Nu er det en haveblog, men jeg har lovet at vise ombygning af vores køkken. Det er ikke helt færdigt men næsten. Der hvor vinduet er kommer der en terassedør, som går direkte ned til den østvendte terasse. Der var køkkenvask før under det vindue.Jeg vil slutte med rigtig god weekend til alle i Blogland med vintergækker fra haven.

24 kommentarer :

 1. Hej Tina,
  Det er bare et rigtig spændene projekt. Kan du ikke vise og fortælle lidt mere om hvad der skal ske med projektet?
  Du skal vel have nogle møbler, nogle planter, blomster og grøntsager, pynt, gardiner og kunst - ikke sandt?
  Jeg er super spændt, for ligesom med køkkenet bliver det helt sikkert både gennemført og super stiligt!
  Kh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mathias du kan tro der bliver indlæg omkring indretning af Orangeriet, det er noget som optager mig meget. For der bestemmer jeg alene. Jeg kommer nok til at stikke mig lidt ud mht Orangeri indretning, da jeg har Louis Seize møbler med æblegrøn silke stående i kælderen, der skal ud i Orangeriet i sommer tiden. Jeg har syet engelske stramaj puder med blomster, har fundet det mest vidunderlige stof og guld snor skal monteres med . Men mere om det senere i et indlæg. :-)

   Slet
 2. Til lykke med det næsten-færdige køkken! Og endnu mere til lykke med det indkøbte orangeri! Jeg vil også have et orangeri (men det skulle jeg jo have tænkt på inden jeg brugte alle mine penge på at lave Drømmegaven ;-)). Glæder mig til at følge med i jeres!
  God weekend til dig og dine!
  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nana, det er jo altid et spørgsmål om prioritering, hvor man befinder sig og hvad man har brug for. Dit ønske om Drømmegaven var det rigtige for dig. Du har en super dejlig forretning med super service og betjening Men ting tager tid, jeg har selv startet virksomhed op, så jeg ved hvordan det er.

   Slet
 3. Det bliver dejligt for dig med orangeriet, og sikken et flot køkken, I har fået.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth , vi ef også rigtig glade for det!

   Slet
 4. Det er en vidunderlig fase du er i,dejligt køkken - men der skal jo en dejlig handymand til ;-) ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er det, vi har fået den bedste tømrer vi kunne få :-)

   Slet
 5. Hvor lyder det spænende, Tina, og sikke et godt råd med murstenene til gulvet fra Mathias Emil! Jeg håber, vi må få lov til at følge processen her på din blog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame, det er så godt, at man kan få gode råd og tips her på bloggen. Jeg har tænkt mig at lave er separat side med Orangeri projektet. Jeg har selv haft stor glæde af at læse andres. :-)

   Slet
 6. Tillykke med orangeriet, nu kan det vist kun gå for langsomt med at komme i gang, ikke sandt ? Det bliver super spændende og jeg glæder mig til at følge med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak, ja jeg glæder mig til sommer, hvor det hele er på plads og jeg skal drikke te i Orangeriet. Det ville glæde mig om du vil følge med. :-)

   Slet
 7. Stkor tillykke med orangeri og køkken. Det ser superfint ud! - Jeg glæder mig til at følge orangeri projektet. God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Bente, og rigtig god weekend til dig.

   Slet
 8. Hej Tina.Flot køkken du har fået...........og dejligt med en dør til haven.
  Men jeg glæder mig rigtig meget til at følge byggeriet at dit orangeri.
  Det bliver stort når du kan indrette det.
  Skønt med al det der vælter op derude.
  Også en rigtig god weekend til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Jette, jeg glæder mig også til at skrive om terrasse og Orangeri projektet. Og ja det bliver så godt den dag det skal indrettes.

   Slet
 9. Uhhh det lyder spændende.... Jeg drømmer om et orangeri af gamle vinduer... Det bliver vist ikke før jeg bliver pensioneret....
  Spændende projekt....
  God weekend...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne, gamle vinduer er også sindsyg flotte til Orangeriet. Vi kiggede lidt hos Genbyg. Men de var enten for dyre eller også havde de ikke nok antal og da hverken min mand eller jeg er håndværkere, tænkte vi denne løsning passede os bedre.

   Slet
 10. Det lyder altså rigtigt spændende, bare det var mig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg er også rigtig glad og spændt!

   Slet
 11. Feeedt, lyder så godt. Bliver virkelig spændende, kan godt forstå du glæder dig.
  Dit køkken bliver helt vildt lækkert, i kommer til at nyde den direkte udgang til terrassen.
  Fortsat god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette, ja jeg tror også vi får så meget glæde af den terassedør, der kommer mere lys ind og man kommer til at kunne se ned i haven.

   Slet
 12. Hej Tina
  I har godt nok gang i den hos jer, hvor ser jeres nye køkken dejligt ud og lige så dejligt bliver det uden tvivl, at få jeres orangeri - det bliver i SÅ glade for.
  Men hold da op, jeg bliver lige "kastet tilbage" til dengang, vi selv var i gang med tilsvarende projekter samtidig - nyt køkken, bryggers og allrummet og så lige drivhuset i haven, det var noget af en mundfuld, men HVOR BLIVER MAN GLAD FOR DET.
  God weekend.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 13. Hej Anita Mange tak. ja det hele roder oppe og nede, inde og ude. Men som du skriver det bliver så godt i sidste ende. Jeg skal i hvertfald nye det max når det hele bliver færdigt

  SvarSlet