lørdag den 8. februar 2014

God weekend med tulipaner....

Så er det weekend og vinterferien venter forude. Herhjemme kæmpes en kamp mod influenzaen, vi skal være friske til Paris på mandag. Men det kommer nok til at gå, det skal det!
Jeg ville lige lave et indlæg inden afgangen til Paris, så manden fik besked og at tage lidt blomster med hjem fra indkøbsturen.


Som I kan se fandt han hvide tulipaner, hvilke altid er smukke. Jeg blandede dem med lidt småbladet eucalyptus. Jeg køber tit bundter af dette grønt som jeg sætter i en spand et køligt sted, gerne udenfor. Så har man altid grønt til at binde buketterne med.
Og så fik jeg indviet min nye vase. Nana fra Drømmegaven har været så sød og hjælpe med at høre, om der ikke kunne fremstilles en nøglehulsvase lidt større end de 7 og 11 cm. Det viste sig, at kunstneren gerne ville prøve. Jeg valgte farve og så var det bare at vente spændt. Glæden var stor da jeg pakkede den ud. Den er blevet så fin, en 20 cm mørk bordeaux nøglehulsvase. Den kommer nok ikke helt til sin ret her på dette billede med vinterlys. Men jeg har også købt den til Orangeriet, hvor den vil være så smuk med sollyset skinne igennem den.
Jeg er blevet ret vild med Anne Flohrs produkter. Det skønt at kunne investere i dansk håndværk.Jeg må indrømme, at jeg har brugt en stor del lommepenge på disse skønheder. Men de er alle pengene værd.

Håber at kunne vende tilbage med lidt pariser inspiration inden så længe. Rigtig god weekend til alle.

21 kommentarer :

 1. Min have vrimler med forskelligt grønt, tak for inspirationen til at bruge det herinde for elsker tulipaner :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg synes altid det lige giver lidt ekstra med grønt i. God weekend.

   Slet
 2. God bedring og god tur til Paris!
  Jeg er så glad for at du er glad for din specalfremstillede vase. Den er altså også flot, synes jeg! Og så synes jeg at Anne Flohrs ting er så klassiske at de er værd at bruge penge på. Man bliver bare ikke træt af dem.
  Nu glæder vi os bare til pariserbilleder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nana, ja jeg tror heller ikke jeg bliver træt af dem, tværtimod bliver jeg mere og mere glad for dem hver dag. Der kommer helt sikkert pariser billeder og inspiration. :-)

   Slet
 3. Rigtig god bedring og god ferie! Jeg håber, du tager billeder og viser nogle af dem frem her på din blog. Hvor er den flot, vasen du har fået lavet. Jeg har det præcis som dig og er vild med Anne Flohrs kunsthåndværk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame, du kan være sikker på , at jeg vil vise billeder fra ferien. Det bliver lidt sjovt at have den vinkel, at det gerne skulle være noget, som er interessant for blogverdenen.

   Slet
 4. Kære Tina - Ja, rigtig god bedring og god tur til Paris!Din vase er utrolig flot i den lidt større udgave. Anne Flohrs glasting er meget smukke, så jeg kan godt forstå, du har brugt penge på dem :-)

  SvarSlet
 5. Kære Bente Tak , ja vi kan ikke blive mere enige om Annes ting.

  SvarSlet
 6. Flot buket og flot vase.
  Håber I holder influenzaen fra dørene og får en god tur.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth for gode ønsker , vi skal nok få en god tur :-)

   Slet
 7. Hej Tina.Utrolig smuk vase.........kan godt forstå at du er rigtig glad for den.Og hvide tulipaner er også mine ynglings.Og de ser rigtig godt ud i din nye vase.
  Er spændt på at håre.......og se billeder fra jeres Parisertur.Det er en af mine ynglingsbyer............har været der mere en 10 gange.Rigtig god tur.........og god bedring knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette , ja jeg ved du er kommet meget i byernes by, jeg vil hilse fra dig :-) tak for gode ønsker.

   Slet
 8. Hej Tina. Rigtig god bedring og god tur til Paris.
  Det er en rigtig smuk vase du har fået fremstillet. Kommer den i produktion?
  Mange hilsner fra Eliane

  SvarSlet
 9. Kære Eliane Tusinde tak for gode ønsker. Jeg vil håbe den kommer i produktion for det er faktisk en rigtig fin størrelse. Men vi må høre Nana og kunstneren. Nana, hvis du ser dette , kan du undersøge og svare?

  SvarSlet
 10. Dejlig buket. Hvor er din nye nøglehulsvase fin og helt unik. Det var da en god ide, at få den større en de velkendte. Måske den kommer i handelen :-)
  Rigtig god ferietur til Paris, glæder mig til at se og høre om hvad i oplever :-)

  SvarSlet
 11. Tusinde Tak Anette, ja vasen blev ganske fin. Jeg vil prøve at finde lidt interessant og spændende at vise fra byernes by :-)

  SvarSlet
 12. Jeg håber, I er friske til Paris - ha' en skøn tur til byernes by!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Frede , det holdt hårdt, datteren var godt nok skitmas. Men vi kom afsted, havde en god tur men nåede ikke helt så meget som forventet. Men det vigtigste var vi hyggede os.

   Slet
 13. Nææ, nu får jeg også helt lyst til at skrive til fru. Flohr, for at høre om ikke også hun kunne lave noget spændende til mig...
  Jeg kan så godt lide hendes lysegrønne farver, men din er nu også ret flot!
  Rigtig god tur til Paris i morgen :)
  Ser frem til en masse spændende inspiration derfra, så glem ikke at tage billeder - det forpligter at skrive blog!
  Kh Mathias

  SvarSlet
 14. Kære Mathias ja det er lidt spændende og unikt at få lavet en vase som er special designet til sig selv. Jeg synes også de lysegrønne farver er helt vidunderlige, men jeg valgte den Bordeaux røde for at få lidt spil ind i Orangeriet. Møblerne som skal stå derude om sommeren har lysegrøn polstring.

  SvarSlet
  Svar
  1. PS håber du syntes, at indlæggene fra Paris var ok.

   Slet