fredag den 24. januar 2014

Tak kære bloggere

Jeg har nu haft min blog i 2 måneder og det er gået over alle de forventninger jeg havde. Jeg er blevet mødt, budt velkommen af andre bloggere med en så stor positiv og imødekommende venlighed. Derfor tænkte jeg, at jeg idag ville købe blomster og lave en dekoration og tilegne den alle de søde bloggere som gider at besøge, se, læse og kommentere mine indlæg. I skal vide jeg er så glad for, at I vil kigge med og kommentere.


Jeg fandt de skønneste roser som har lilla midte og rosa kronblade, lilla lisianthus, rosa voksblomst og eucalyptus blade. Jeg har kæmpet en kamp med mig selv omkring indretningen af Orangeriet. Jeg er er fransk revolutionsnørd, har skrevet specialeopgave om det og læst i lange baner. Kælderbiblioteket er fyldt med revolutionsbøger og biografier om Dronning Marie-Antoinette og Napoleon. 


Skulle jeg have Louis Seize stil (Marie-Antoinette) eller Empire stil ( Napoleon)? I kan se hvem der vandt, nemlig Marie-Antoinette, hvis buste danner smuk baggrund for dekorationen. Hun skal bo i Orangeriet om sommeren. Jeg ved, at det er noget nørdet men jeg har ønsket at have noget indretning i denne stil hele mit liv. Min mand er ikke så vild med stilen, så derfor er det ikke kommet ind i stuerne. Men i Orangeriet kan jeg gå amok og det har jeg tænkt mig at gøre!Men disse blomster er til jer kære bloggere, tak for de første 2 måneder. God weekend, vi ses nok her i weekenden, svært at holde sig væk.

21 kommentarer :

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Hej Tina
  En drøm af en buket - hvor er den smuk.
  Dejligt du også er kommet med her i blogland. og rigtig inspirerende er det, at følge dig her på bloggen, men også at få en masse kommentarer fra dig - det er rigtig givende.
  Held og lykke med bloggen også de næste MANGE måneder.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 3. Det er da en smuk buket. Sødt af dig at du vil dele den med os :-) Og god fornøjelse med indretningen af orangeriet. Jeg glæder mig til at se hvor fint det bliver!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nana, det er også så vildt som jeg glæder mig til det, har ikke glædet mig så meget siden jeg var barn.

   Slet
 4. Hej Tina.Ja! blogverdenen er så positiv og givende.Dejligt med nye bloggere,og du har været flink til at kommentere.............det er den bedste måde at komme ind i blogverdenen på.
  Glæder mig til at følge dig fremover.God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette,sætter virkelig så meget pris på din support og kommentarer!

   Slet
 5. Dejligt at du er kommet ind i blog-verdenen - og jeg glæder mig til at følge din blog! - Og skøn buket, du viser. God weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Bente Det har bare også været så fantastisk at møde dig her i blogverden.

   Slet
 6. Al den bedste held og lykke med alle dine projekter og ikke mindst bloggen her, kære Tina. Jeg glæder mig rigtig meget til at følge med fremover. Det er så dejligt at være med herinde på en kigger - hver gang fornemmer jeg dit brændende engagement og din lyst til at dele. Det tror jeg også at rigtig mange kan mærke. Tak!
  Kh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mathias for din flotte feedback, jeg elsker blomster og det er så fedt at dele det med andre der er lige så tosset som mig selv. Det udvikler og sender en i nye retninger.

   Slet
 7. Skøn buket - tak for den Tina, dejlige farver.

  SvarSlet
 8. Tak Lisbeth , er glad for du kan lide den !

  SvarSlet
 9. Åh så smuk en buket - den nød jeg rigtigt meget. Blogverden er et herligt univers, fyldt med inspiration og søde "kolleger" - dejligt at følge med her hos dig :)

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for ros, jeg er glad for du kan lide den Ulla. Og ja du har så ret, jeg glæder mig også over at følge din blog. God søndag.

   Slet
 10. Sikke nogle skønne billeder - det er virkelig en drøm af en buket. Tillykke med de første to måneder her i blogland

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame for rosen og lykønskninger. Glæder mit til at følge dig her i det nye år, der sker så mange ting hos dig :-)

   Slet
 11. Tillykke med de første 2 måneder. Ja blogland er en fantastisk dejlig verden, hvor vi deler og glæder os over hinandens haveglæder, ideer og påfund.
  Jeg er da helt vild med at du har valgt en speciel stil til dit orangeri, det bliver spændende. Elsker når nogen går 100 procent op i noget, og deler deres glæde og begejstring.
  Glæder mig til fortsat at følge dig.
  Knus

  SvarSlet
 12. Hej Anette tak for hilsen, ja det er en helt opslugende og spændende verden, blogverdenen. Tak det er dejligt du synes det er godt med min stil i Orangeriet, jeg har mange planer med det. :-)

  SvarSlet
 13. Hej Tina! Skønt at opdage din blog også, en fornøjelse at du passioneret går all in:-) Og skøn/smuk buket+opstilling, glæder mig til at følge videre udvikling, kan se vores blogge er næsten lige gamle;-) Rigtig god weekend til dig fra Anette

  SvarSlet
 14. Hej Anette Velkommen til, ja det er dejligt at vi kan følges ad i nybegynderklubben, skønt de garvede bloggere er så søde og imødekommende. God weekend!

  SvarSlet