fredag den 31. januar 2014

Ny blomstervase

Jeg har fået ny vase, en rigtig flot en af slagsen. Jeg faldt totalt for den da jeg så den hos Drømmegaven. Den passer perfekt til mit kommende Orangeri.

.

Men da der går noget tid inden den kan komme på plads i Orangeriet, tyvstartede jeg i dag. Vasen blev indviet med en buket som jeg har bundet af lilla roser, gule og mørk lilla nelliker samt blålilla clematis.Jeg vovede at bruge klematis, da jeg havde fået et råd fra en blogger på Claus Dalbys blog omkring hvorledes man får dem til at holde. Jeg skulle skære et langt skråsnit i stænglen. Jeg har desuden brugt lunt vand. Jeg håber det går og klematisene holder lidt mere end end dag. Jeg synes, at klematis er vidunderlige i buketter, men jeg har aldrig kunnet få dem til at holde.Her ses vasen i sin helhed. Den er da smuk ikke sandt? Rigtig god weekend til alle.

19 kommentarer :

 1. Kære Tina - stort tillykke med din nye vase! - Den er utrolig smuk, og det er buketten også. God weekend! Kh. Bente

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for rosen Bente og god weekend !

   Slet
 2. Jo, din vase er utrolig smuk - og også buketten. Sikke nogle skønne farver sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tusinde tak for ros Madame, jeg er glad fordi synes om mit farvevalg.

   Slet
 3. Lækker smækker buket! Krydser fingre for de skønne klematis - det lyder, som om du har gjort det rigtige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Frede, jeg håber det hjælper hvad jeg har gjort for jeg ønsker så meget at bruge klematis i buketterne.

   Slet
 4. Skøn buket! Håber klematis'erne holder! Og vasen ...: Du fik den sidste jeg havde, og jeg har haft flere forespørgsler på den efterfølgende. Så det er en populær sag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nana tak, jeg er vild med vasen, jeg sidder og nyder den og bliver mere og mere glad. Er glad for jeg nåede at få en. :-) Den bliver så fin i Orangeriet med de møbler jeg har valgt skal være i Orangeriet.

   Slet
 5. Hej Tina,
  Skøn vase og skønne blomster. Jeg er også helt vild med klematis, og bandt mange buketter med en smuk blå variant, sidst jeg var på besøg ved Allestedlund. Dejligt at du tør bruge dem også - jeg håber at de holder.
  Jeg har også vasen du her viser, og har også netop købt den ved Drømmegaven. Den er ret stor, og passer derfor perfekt til en overdådig buket som din. Inspirerende. Jeg glæder mig til at følge med i tilblivelsen af dit orangeri!
  Kh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mathias, jeg så godt vasen på dit billede af dit tegneskrivebord da jeg havde bestilt hos Drømmegaven. Det er super, at vi deler samme smag. Du er ung, unik og kunstnerisk , du skulle arbejde med blomster og dekorationer.

   Slet
 6. Svar
  1. Tusinde tak Lisbeth! God weekend.

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 7. Hej Tina.
  Det er en utrolig smuk buket du har bundet og vasen ser skøn ud. Glæder mig til at høre mere om dit orangeri.
  Forleden havde jeg lavet en smuk buket af tulipaner, hyacinter og lidt grene med lyserøde blomster til min datter..........og øv, så havde hun kun Cocoon vaser. Det var ikke vellykket, men nu ved jeg da, hvad hun skal have ved næste besøg;)
  Mange hilsner fra Eliane.

  SvarSlet
 8. Hej Eliane Velkommen til og tusinde tak for ros. Jamen du har så ret, vasen er halvdelen af det. Jeg har tit stået med nøjagtig samme problem og det er ærgerligt når man står med en vidunderlig buket, så jeg er begyndt at hamstre vaser. Håber du finder den helt rigtige til din datter :-).

  SvarSlet
 9. Sikke en skøn buket, den passer perfekt i den flotte vase. Den vase bliver du rigtig glad for tror jeg.
  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Anette, og du har helt ret, jeg er allerede helt solgt til den. God weekend til dig!

   Slet
 10. Hej Tina.Skøn buket og vase du viser i dag...........elsker de lilla farver..Synes ikke jeg har set clematis hos min blomsterbutik.
  Men spændende bliver det at følge dit orangeri.
  Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette, Tusinde tak, ja jeg synes også, at farverne var fine, til vasen. Det er første gang jeg ser clematis i bundter hos blomsterhandleren. Jeg var ret spændt på at se om de holdt eller visnede med det samme. Men de står stadig fint! Glæder mig også til orangeriet, lige nu knokler vi på med at installere nyt køkken. God weekend!

   Slet