onsdag den 1. januar 2014

1 Nytårsdag


Idag har jeg afjulet mine potter en lille smule. De fik dog sat nogle af de søde små tulipaner med lilla blomster i. Flere andre bloggere har vist dem og jeg synes, de var så fine, at jeg lige måtte eje nogle stykker. 
Det ser måske stadig lidt julet ud men jeg har det fint med der stadig er lidt pynt udendørs. Alt jul er væk indendørs. Jeg har nu haft bloggen siden 17 november og jeg kan allerede nu fornemme en stor glæde og imødekommenhed fra de bloggere jeg har været i kontakt med. Jeg glæder mig virkelig til at dele havebilleder og glæder med jer alle i 2014.  
Ønsker alle en god aften.

10 kommentarer :

 1. Hej Tina.
  Det ser helt forårsagtigt ud, sådan et nyt år vi har liggende foran os og dejligt at få lidt nyt at se på. Dagen her har også gået med at få ryddet væk inden døre..........men du har haft overskud til at lave sådan fine plantetønder...bare så nysseligt-
  Hilsen Grethe
  haveliv

  SvarSlet
 2. Her hos os bliver julepynten ryddet væk først i morgen..:-)
  Udenfor har jeg slet ikke lavet noget i dag selv om det godt kunne trænge til en kærlig hånd.
  En stor container er fyldt op og regner med at den bliver hentet snart og det bliver dejligt at få det store skrummel væk..;-)
  En underlig vinter vi har, selv om det er dejligt med varmegrader så tror jeg at det er sundere at få noget frostvejr.

  Godt nyt år fra Lisbeth

  SvarSlet
 3. Hej Grethe Tak for kommentar, jamen jeg kan slet ikke lade være med at rode med noget have blomster halløj. Det gør mig simpelthen i så godt humør. :-)

  SvarSlet
 4. Hej Lisbeth kan godt forstå du glæder dig til at få containerens væk. De er absolut ikke noget kønt syn. Vi skal snart have en da vi skal rive vores garage ned. Ja det siges jo det er bedst med noget frost, men denne vinter har jeg indtil videre nydt at kunne løbetræne udendørs. Hav en god aften.

  SvarSlet
 5. Den bedste måde at komme i kontakt med os bloggere på er ved at lægge en kommentar og melde sig som fast læser, det har du så flot gjort, så nu er du med blandt havebloggerne :)
  Jeg har inviteret havebloggerne over og se min have, det er en god idé at køre flere sammen og deles om udgifterne. Du kan læse mere om det på min side.
  Jeg synes godt, man kan bruge mos og husløg om vinteren, det ser flot ud.

  SvarSlet
 6. Hej Lisbeth Tak for invitation jeg må læse nærmere om besøget på din blog. Det ville være en stor oplevelse at se din have i virkeligheden :-)

  SvarSlet
 7. Det er da en fin blanding af jul og forår du har ramt! Hos os har den indendørs julepynt været pakket væk længe, men der er stadig meget julet ved hoveddøren ... Kan være jeg snart skal pille lidt af det ned ...

  SvarSlet
 8. Hej Nana ja det går ikke at fjerne det hele på en gang, det skal ligesom trappes ned ;-) ( det er sådan jeg har det )

  SvarSlet
 9. Hej Tina.Det pynter bare med lidt blomster udenfor ved vores døre....de er bare så fine de små tulipaner.
  Og vil give Lisbeth ret i at den bedste måde at blive en del af fælleskabet her på bloggen i starten er at kommentere flittigt og melde sig som fast læser.Men synes nu du er kommet rigtig godt fra start...........og glæder mig til at følge dig i det nye år.Knus Jette

  SvarSlet
 10. Hej Jette Tak for din hilsen, jeg glæder mig også til at følge jer alle fantastiske havemennesker i 2014!

  SvarSlet