onsdag den 2. december 2015

Hvid jul ?

Hvid jul? nej det er der vist pt kun 8% chance for i år, ifølge de kloge. Men de har jo taget fejl før og 8 er mit lykketal, så hvem ved?

Men indtil da leger jeg hvid jul indendørs. Jeg fik endelig fat i de skønne, skønne hvide julestjerner. Jeg havde været mange steder uden held. Men heldigvis fik jeg hjælp fra Claus Dalby på Instagram. De kan fås i Bilka, ja selvfølgelig. Jeg havde nu ikke umiddelbart tænkt på Bilka ,da den jeg kan komme til i Ørestad på Amager ikke altid har det, de andre har. Men så sandelig der stod et par stykker tilbage!


Jeg har plantet de hvide skønheder i mine krystalting. Jeg synes, at krystal skåle og vaser er så fine. Det bedste af det hele er, at de rimelige lette at finde på loppemarkeder og til rimelige penge.

 
Disse her er nu arvestykker. Skålen har jeg arvet efter min mormor og pokalen herover har jeg fået af svigermor, som fylder 91 år i morgen. Det er en Holmegaard pokal fremstillet i 1975 ved deres 150 års jubilæum.


Begge planter har fået mos, lærke kogler og klare dekorationssten.


Ellers står den på forberedelse af næste åbne julehavearrangement på søndag d 6 december.
Så kom glad forbi. Der er åbent fra 14-18 på Bøgevang 25 2770 Kastrup. 

God aften til jer alle!24 kommentarer :

 1. Smuk hvid jul du selv har skabt. Men måske kommer der julesne i år :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Anette, ja hvem ved hvad vi vågner op til ;-)

   Slet
 2. Hej. Det er flotte blomster i flotte vaser. Det ser godt ud.

  SvarSlet
 3. Julestjerner høre absolut julen til. Jeg er ikke god til dem, da jeg oplever at de nærmest kan dø imellem fingerne. Men de hvide er utrolig flotte.
  Julesne - ja det ville være dejligt - men med temperatur her i det sydlige Danmark på 11 grader, så er der nok ikke chance for sne den næste tid
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Kirsten, ja jeg har det også sådan lidt op og ned. Nogen år er jeg vilde med dem. Andre år vælger jeg noget andet. Men de rent hvide her, er altså smukke. :-)

   Slet
 4. Hej Tina, hvor var det heldigt at du fik fat på de smukke julestjerner. Jeg elsker også gammel krystal, det er så smukt.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Linda, ja det var jeg også glad for og skønt at have krystallet fremme igen. ;-)

   Slet
 5. De er smukke, de hvide julestjerner. Og der kan da sagtens komme hvid jul i år - også udendørs :-)
  God torsdag til dig, Tina!
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak, ja Nana intet er umuligt måske vi vågner op og sneen daler ned. Jeg har en god fornemmelse ;-)

   Slet
 6. Kære Tina
  Ja jeg tvivler også på hvid jul, men dine hvide julestjerner står rigtig flot i dine krystalting.
  Jeg håber, du får mange besøgende.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth Tusinde tak, ja det er jo sjældent med hvid jul men man ved aldrig. Måske der sker et lille julemirakel. ;-)

   Slet
 7. Hej Tina!
  Det ser super godt ud med de hvide stjerner og krystallet, som jeg også er rigtig glad for:-) rigtig god åben julehave i weekenden, det ser så hyggeligt ud i orangeriet, det drager:-)
  Decemberhilsner Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anette Tusinde tak, du har måske krystal til salg i butikken? Det ville ikke være tosset om haven og orangeriet kunne drage dig helt herover til Amager. :-)

   Slet
 8. Det er nogle rigtig fine hvide julestjerner! Jeg håber og tror der kommer mange besøgende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Frida Tusinde tak. Jeg håber også, at der kommer lidt folk ellers skal vi spise ret mange æbleskiver selv ;-)

   Slet
 9. Kære Tina.Ja !!! de hvide julestjerner har jeg jo også......................og de står så fint i deres krystalvaser.
  Dejlig stemning ved dit orangeri.
  Godaften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette Tusinde tak. Ja jeg så de fine julestjerner. Haven er blevet et helt Tivoli, da jeg er gået lidt amok med julekæderne. :-)

   Slet
 10. Kære Tina.
  Jeg synes også dine hvide julestjerner er meget smukke og det samme er dit krystal. Vi har også mange gamle krystalvaser og glasvaser.
  Tillykke til din svigermor med fødselsdagen, det er en stor dag. D 12. dec. skal vi til 93 års fødselsdag hos mine børns farfar
  Håber at du får mange gæster i din Tivoli / julehave.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Eliane Tusinde tak, ja jeg elsker også mit krystal. Hvor dejligt, at I også har vaser af det smukke krystal. Tak for hilsen, svigermor havde en dejlig dag. Tillykke med farfar! Svigerfar bliver 94 år i januar og der er atom bryllup til sommer. Det er til at blive helt svimmel af. :-).
   Det gik fint med julehaven, det var nogle, der havde trodset stormen. Det regnede heldigvis ikke. Knus Tina PS hils John

   Slet
 11. Hej Tina
  Sikke fint du julepynter . Hvor er de fine dine krystalvaser. Dejligt med sådanne ting også når giver ikke længere er iblandt jer.
  Ja vi kom jo ikke til din julestue. Kroppen var slet ikke til en køretur i stormvejr . Håber at få muligheden en anden gang
  God aften til dig
  Kh Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Marianne, ja det er nemlig rart med ting der minder om ens kære, så er de stadig her blandt os. Det var godt nok et frygtelig blæsevejr. Ville have været hyggeligt at se jer, men måske der er mulighed til sommer, hvem ved ? 😉 Hav en fantastisk aften. Kh Tina

   Slet
  2. Tak Tina .
   Vi håber at muligheden er der til sommer. Holder du åbenhave der ?
   Ja det vejr var da helt vanvittigt. Jeg var afsted om lørdagen, bare i området, men hold op hvor det hev i bilen.
   Kh Mariane

   Slet
  3. Selvtak Marianne. Jeg er sikker på at der kommer et åbent have arrangement til sommer. Det ville være så hyggeligt. Kh Tina

   Slet