lørdag den 15. marts 2014

Fødselsdagsuge

Så starter den store fødselsdagsuge her på matriklen. De eneste, som ikke har fødselsdag i kommende uge er mig og katten ;-). De andre 3, som jeg bor sammen med har på mandag, tirsdag og torsdag. Jeg sidder her og tænker, hvor jeg er heldig at have de 3 mennesker i mit liv. Min trofaste mand gennem 23 år og mine skønne piger, som fylder 16 og 21 år. Nu er det ikke en fødselsdagsblog men en blomsterblog, men dagene bliver præget af fødselsdagene, så det nok bliver lidt sparsomt med bloggeriet. Skal også lige en tur til Frankfurt med arbejdet mandag/ tirsdag. Så det bliver en travl uge.


Jeg plejer at købe friske blomster hver fredag, men havde så travlt med gave indkøb, at det udelukkende blev til to bellis. Men de er nu også ganske søde. De er her sat i en skål fra Drømmegaven. Så kan de komme ud i haven bagefter.


Udenfor er redskabsskuret blevet rejst. Så kan vi få flyttet tingene fra garagen over i det nye skur, så garagen kan blive revet ned. 

Der bliver lidt af et sorteringsarbejde, da der unægtelig er mere plads i garagen :-)

Hvem der bare var kat, vores Fifi har ikke travlt. Hun nyder tilværelsen! 

God weekend!

14 kommentarer :

 1. Tillykke med familien. Det bliver spændende om det hele kan være i skuret :-) Overdækninger på siden af skurret, er jeg spændt på hvad i skal bruge til :-) Brænde, potteskur, udekøkken, soveskur eller måske en lille overdækket terrasse. God tur til Frankfurt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette det hele kan ikke være der, men der skal altså også ryddes op. Overdækningen skulle have indeholdt brænde, men min mand har truet med pladsen bliver inddraget til hans MC. Men lad os nu se. :-)

   Slet
 2. Tillykke med fødselsdagene i familien, så er der lidt ekstra at se til.
  Flot skur - det ser noget bedre ud end garagen, det bliver godt at komme af med den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth, ja skuret bliver fint især når det får sin røde farve, udseendet af garagen vil ikke blive savnet.

   Slet
 3. Tillykke med de mange fødselsdage! - og også god weekend til dig :-)

  SvarSlet
 4. Tillykke med dine kære, Tina! Skuret er bare så flot. Og rigtig god tur til Frankfurt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame, det skal nok blive godt, det bestod da stormtesten :-)

   Slet
 5. Til lykke med dem alle tre! Jeg kender det med fødselsdage der ligger tæt. Mine tre børn og min mand er alle fra april :-)

  Fifi har samme farver som min Rosa. Hun ligger også og slapper af - som kun katte kan ...

  God weekend, Tina!

  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nana, ja det er skægt som mange familier har samlet fødselsdagene i samme måned. Jeg er meget glad for katte, især de sort hvide, synes det ligner en fin smoking de har på. Der er altså noget afstressede og beroligende ved de søde katte.

   Slet
 6. Tillykke med dit nye skur, der kan ske rigtige mange ting der, bliver spændende at se hvad det ender med :-). Jeg holder selv af at lave om og finde på nye kombinationer og nogen gange ender man med noget man ikke have forestillet sig i forvejen, det er det der er så skønt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Margit, ja tingene og planerne ændrer sig nogle gange undervejs. Det er skønt at kunne se nye muligheder.

   Slet
 7. Godaften Tina.JA!!! med tre i familien der har fødselsdag inden for få dage,er der masser at se til.Min mand har også fødselsdag i næste uge.
  Fint skur du har fået.........men synes det ser lidt lille ud?
  Skønt billede af en afslappet kat...........og tillykke med alle familie medlemmerne.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette tak og tillykke med din mand. Ja skuret er mindre end garagen, det er helt med vilje for så kan der ikke stoppes så meget ind, hvis du forstår ;-)

   Slet