fredag den 28. marts 2014

Nu kan Amager også være med....

Nu er der også begyndt at ske noget i haven på Amager. Endelig er der store knopper og udsprungne forår blomster her mod øst. Jeg synes godt nok, at vi var lidt bagud her i forhold til jer andre søde bloggere. Men nu endelig våren endelig kommet til øen.


Magnolie Soulangiana er lige ved at åbne sig og kaste det sidste af hætterne. Min søjle bøg og den skønne clematis alpina viser knopper. Det bliver så vidunderligt!


Vores kirsebær kornel er helt vidunderlig i øjeblikket. Den blomstrer så det er en lyst. Jeg tog et billede her til aften hvor solen stod ind på træet. Vi har klippet det op så stammerne er kommet til syne. 


Dernæst har vi klippet det i firkantet form. Det har ikke fået sin årlige studsning endnu. Vi plejer at gøre det inden den blomstrer,  men som I ved har der været mange andre ting at tage sig af. Jeg slutter af med ønsket om en god weekend og en buket violer omkranset af efeu.
16 kommentarer :

 1. Jamen, jeres magnolie er meget længere fremme end vores. Så der ligger I i front :-)
  Skøn buket violer. Jeg tror jeg kan dufte dem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nana, jeg troede ellers vi var langt bagefter jer andre. Men bare de kommer så pyt :-) Violer er så skønne det kan vi ikke komme udenom.

   Slet
 2. Hej Tina.Dejligt at våren også er kommet til Amager.Skøn Magnolie..............må vist se om min Susan også er ved at åbne sig.
  Og kan jo se at du også kan le at formklippe..............har opstammet min forsytia og formet den som en paraply.
  Smuk lille vase med de duftende violer.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette, ja nu et våren kommet til Amager. Ja jeg kan godt lide at klippe i former som passer ind i havebilledet. Jeg synes formen passede fint til den del af haven. Jeg er blevet så glad for nøglehuls vaserne. De passer så fint til mange af de spæde planter.

   Slet
 3. Jeg siger som Nana, at din magnolie slår min med flere meter - din er jo næsten sprunget ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla ja så et vi ikke så bagud på Amager som jeg troede :-)

   Slet
 4. Ja min magnolia kan heller ikke være med, den er ikke begyndt at vise farve endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth jamen jeg er helt overrasket, var så overbevist om vi var så bagud, selvom det egentlig ikke gør noget :-)

   Slet
 5. Min magnolie er slet ikke så langt fremme som din. Ja, din er jo næsten sprunget ud! - Skønne fotos :-) God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente nu er jeg overrasket , måske nogen ting er længere fremme end andre her på Amager. God weekend til dig også. :-)

   Slet
 6. Smukke billeder! Der sker meget i haverne i disse dage - det er bare så dejligt at se. Jeg har også taget violer ind, og de dufter i hele køkkenet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame , ja det er dejligt med det spirende forår. Det er bare den bedste tid på året !!!

   Slet
 7. Jeg tror, vores magnolier er næsten lige langt fremme, men det er jo også samme slags vi har.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vivi der burde heller ikke være den store forskel i vores lille land :-) God søndag.

   Slet
 8. Hej Tina
  Dejligt at høre at foråret også er kommet til Amager. Jeg synes også altid alt er senere på den her end hos andre bloggere, men vandet giver vel noget kulde fra sig, og dermed den senere udvikling ?
  God weekend til dig.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anita Ja jeg har tænkt det samme, jeg er kun et par km fra Øresund og Østersøen. Vinden kommer tit derfra. Men forår det bliver det! God søndag.

   Slet