tirsdag den 24. juni 2014

Rosentræ

Vi havde flere pærertræer da vi flyttede ind. Men de havde alle svamp. Vi fældede alle på nær et, så det hjalp med infektionen, især da naboerne også fældede deres. Der er ikke svamp i det resterende træ mere men det bærer heller ikke meget frugt. Så vi beskar det godt og grundigt. Jeg plantede New Dawn og en clematis Viticella op ad pære træet. Nu står det som en stor grøn totempæl i haven og danner en fin baggrund for rosenbedet. Når Viticella blomster står det helt dækket i violette blomstrer


Men først de skønne New Dawn, de har den fineste duft og den skæreste rosa farve. Det er godt at bibeholde højde i haven, så mman skal være påpasselig med at fælde for meget.

Og nu til noget helt andet, der er kommet et nyt familiemedlem. Vores yngste datter er syg , for at hjælpe til med helbredelsen, har hun derfor fået en hundehvalp. Hun havde altid ønsket sig en Mops,  når hun blev voksen. Men nu har hun fået den. Han er en sød fyr på  9 uger og er døbt Zeus. 

Den er rigtig sød, og vi håber min fars kat vi arvede da han gik bort kan forlige sig med ham. Hun er meget bange for ham skønt han bare vil lege.

 
Her er Zeus
 

Han er da lidt sød... Men bedst af alt, han virker til at have et godt sind. 

Fortsat god uge.

10 kommentarer :

 1. Nåh ja hvor er han kær, håber det kan hjælpe din datter. God bedring med hende.
  Flot med rose og clematis op i pæretræet.

  SvarSlet
 2. Tak Lisbeth , han er allerede en stor hjælp. Jeg glæder mig til rosen når helt op i toppen, men clematis har en tendens til at overtage pladsen.

  SvarSlet
 3. Tillykke med lille Zeus - han er da slet ikke til at stå for. Jeg håber, han kan hjælpe din datter. Rigtig god bedring med hende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame, han er en lille god humørspreder og en rigtig god ven allerede, men lidt fræk-

   Slet
 4. Stort tillykke med Zeus - han ser kær ud! - Og rose og klematis i pæretræ ser ud til at være en god idé. God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente, ja han er en rigtig nuttegøj, nu blomstrer New Dawn endnu mere i pæretræet, det er en fornøjelse at se på.

   Slet
 5. Sød hund, H.J.´s datter og svigersøn har også en mops, det er en rigtig lille hygge hund :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vivi tak, den vokser fint men synes også blive mere og mere fræk :-)

   Slet
 6. Hej Tina.
  Tillykke med Jeres lille mops og rigtig god bedring med din datter.
  Mange hilsner Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eliane, mange tak det går langsomt fremad.

   Slet