lørdag den 7. juni 2014

Inspiration og Instagram

Det er altid skønt med inspiration. Jeg får megen inspiration ved at besøge andres blogge. Man får øjnene op for nye planter og nye måder at anvende gamle kendinge på. Man bliver helt høj og så glad når man ser andres haveglæde.Et andet medie jeg følger og er med på er Instagram. Det er billeder med få ord. Man har en profil hvor man lægger sine billeder op. Hvis ordene er få er der til gengæld knald på billederne. Både farvemæssigt og indholdsmæssigt.


Det sjove ved Instagram er, at man hurtigt kan komme i kontakt med andre blomsterelskere fra hele verdenen. Jeg har været i kontakt med blomsterhandlere fra Japan, Brasilien, Norge og Australien.


Jeg viser mest mine blomsterdekorationer og buketter. 


Her er vist blandede buketter, billede 1 er blå iris, idag var der to bundter for 20 DKK i København. Billede 2 og 3 er buketter fra haven, Alchymist rosen i min nyeste nøglehulsvase og blandede blomster fra rosen bedet og skærehaven. Sidste billede er pæoner og kalla også fra dagens tur til København.

Min profil hedder tinalpedersen på Instagram , det ville være hyggeligt også at møde jer der!

6 kommentarer :

 1. Smukke og inspirerende fotos, du viser :-)

  SvarSlet
 2. Hvor spændende, verden bliver lige pludselig lidt mindre. Dejlige billeder.

  SvarSlet
 3. Skønne billeder - jeg er ikke på instagram - endnu! Jeg har vist ikke helt forstået konceptet, men det ku' være jeg skulle gøre et forsøg!

  SvarSlet
 4. Du har da snart en hel samling nøglehulsvaser :-) (Det har jeg også ...)

  Jeg har prøvet Instagram, men jeg bliver ikke rigtigt fanget af det. Jeg synes de billeder jeg tager med min telefon bliver ret dårlige, og så savner jeg ordene, tror jeg. Men måske skal jeg prøve igen - og så skal jeg huske at finde dig på Instagram også.

  SvarSlet
 5. Hej Tina.JA !! man bliver inspireret af alle de dejlige bloggere...........har jo lige været på 9 dages have/ferie til det jyske..............og i torsdag var vi en del der mødtes i Kolding til plantemarked.............i øs regnvejr.
  Men det bedste var et dejligt besøg hos Fru Friis i Kolding.............og der var mange spændende ting i hendes have som inspirerede.............viser billeder i dag.
  Er ikke på instagram,synes jeg har nok i bloggen.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
 6. Kære alle tak for jeres kommentarer, Instagram er noget andet end bloggen, det kan ikke erstatte den personlige kontakt, men man kommer i kontakt med fjerne egne. Man skal godt nok lede for der er også meget reklame. Til Nana ja der er efterhåndenkommet en det nøglehulsvaser til samlingen, men der er jo hele tiden farver man gerne vil have. Dejligt Jette at høre I har kunnet mødes til blogtræf, jeg kunne godt tænke mig at være med, men denne sommer har vi desværre besøg af sygdom, så det må vente.

  SvarSlet