fredag den 20. juni 2014

Det gode blomsterliv

Når man har lange arbejdsdage er det bare luksus at komme hjem og træde ind i sit eget have paradis.

Sikke en fred der sænker sig over ens sjæl, selvom alt ikke er luget eller ryddet op. Men der er grønt og rosa og gult og blåt og....Duftene svæver i luften: roser, liguster og hyld... Lyden af fuglene i hækken , brumbasserne der summer rundt og katten der hilser. Det er bare himmerige.


Muligheden for at kunne plukke smukke blomster og lave buketter. Findes der noget bedre? Jeg har aldrig haft svært ved at plukke i haven. For på den måde kan man ligeledes nyde haven indendørs.


Idag har jeg plukket roser, salvie, hortensia, løvemund, uægte jasmin, campanula, vortemælks og figenblade til en buket.

Rigtig god weekend til alle i Blogland.

10 kommentarer :

 1. - Og med orangeriet i baggrunden ... Hvor ER det blevet fint! Jeg plukker også i haven. Det giver dobbelt glæde :-) Og det er en smuk buket du har lavet.
  God weekend til dig og dine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nana,vi er også blevet rigtig glade for det. Jeg nyder også billederne fra din smukke have du har nogle imponerende træer, buske og blomster. Du arrangerer så smukt "dine pluk" i de skønne ting du sælger.

   Slet
 2. Jeg plukker også gerne buketter i haven, så kan jeg glæde mig over dem indendøre også. Smuk buket, du har lavet :-) - og god weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente, ja dejligt du også plukker, jeg nyder jo glæde af dine buketter på din blog.

   Slet
 3. Hej Tina.JA!!! Der er ikke noget som en skøn buket fra egen have.Smukt billede med orangeriet i baggrunden.
  Har du vist hvordan du har fået indrettet det?
  Også en dejlig weekend til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette Tak ja haveblomster er bare noget særligt. Jeg har lavet et par indlæg om Orangeriet mærket Orangeriet. Men der kommer flere der kommer jo nyt en gang imellem.

   Slet
 4. Hej Tina
  Jeg kan så godt genkende det med at komme hjem fra en lang arbejdsdag til en skøn have, som får en til helt at slappe af. Flot buket du har lavet. Jeg laver også mange buketter fra haven.
  Ha' en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Laleh ja det er i sandhed en luksus med haven, jeg nyder også godt af dine buketter på bloggen.

   Slet
 5. Du udtrykker det så fint, jeg er fuldstændig enig. Tænk hvis vi ikke havde vores haver ... Hvor ser det flot ud med orangeriet i baggrunden, det må du være lykkelig for. Jeg er blevet lidt bedre til at plukke ind fra haven, men gør det ikke i stor stil.
  God søndag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla ja jeg er ovenud lykkelig for Orangeriet. Håber du nyder de buketter indendørs? Jeg synes det er som at have haven hos sig hele tiden.

   Slet