lørdag den 19. april 2014

Jubilæum og tulipan Verona

Idag nød vi det dejlige vejr i Tivoli ( så der kommer nok et indlæg med nogle af de skønne blomster). Men jeg har også i disse dage været på bloggen i 5 måneder og idag rundet 25.000 sidevisninger. Nu ved jeg godt der er en del reklame visninger, men de faste læsere giver alligevel en ide om , at der er en del som kigger med. Det er skønt når der tillige lægges en kommentar. Der er en del faste bloggere der altid er søde til at kommentere, tusinde tak for det. Men det er også hyggeligt når nye kommer til og giver deres besyv med.

Jeg fejrer de 25.000 sidevisninger med en lille lodtrækning. Jeg har fået min datter Josephine, www.josephinepedersen.com  til at male et lille rosen maleri. Det måler 20 x 20 cm. 

Jeg trækker lod blandt alle,  der lægger en kommentar på dette indlæg. 

Langfredag stod på en tur på loppemarked i Forum på Frederiksberg. Det var spændende at gå rundt og se på alle boderne. Datteren var på jagt efter gamle rammer til hendes malerier.  Det blev da til et enkelt. Jeg fandt en rund vase fra B&G med liljekonvaller på. Det var lidt sjovt da jeg i forevejen lige havde fået en med samme motiv af mine svigerforældre , blot i en anden form.


Jeg har her sat tulipan Verona i vaserne samt med troldepil og garneret med et par nøglehuls vaser fra Anne Flohr.
Tulipanerne er fra mit skærebed, hvor er det vidunderligt allerede at kunne plukke derfra. Jeg glæder mig til at få flere blomster, frølingerne står i kø herinde. Jeg kan kraftigt anbefale skærebede. Jeg har tidligere lavet indslag derom: Skærebede, Skærebede part 2 ,Skærebede part 314 kommentarer :

 1. Ih, jeg er altså lidt misundelig på dit skærebed ;-)

  Ja, det er hyggeligt at blogge. Til lykke med dit jubilæum :-) Det er en meget fin præmie du udlover. - Det må du gerne hilse din datter at sige!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også bare de skærebede bliver noget af det bedste ;-) Tak og hilsen og ros, min datter blev meget glad! Forsat god mandag.

   Slet
 2. Hej Tina
  Tillykke med dit jubilæum. Det er da et meget flot antal sidevisninger. Jeg er jo selv ret ny her i blogland og ved, at det betyder meget, at læserne lægger en lille kommentar :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej igen
   Jeg kom til at tænke på, hvad reklamevisninger er? Er det fordi du reklamerer for din blog på andre sider?
   Ha' en dejlig aften

   Slet
  2. Hej Laleh Nej, intet så fint ;-) Jeg tænkte på, at jeg nok får et par visninger når og hvis jeg omtaler kendte varemærker. Jeg har f.eks skrevet om en søndag hvor jeg var ude og købe Le Creuset pander og gryder via Den Blå Avis. Hvis folk søger på Le Creuset, kommer mit indslag nok også frem. Fortsat god mandag.

   Slet
  3. Og tusinde tak for din kommentar og hilsen.

   Slet
 3. Hejsa Tina!
  Tillykke med de 25000!
  Var lige omkring din datters side, hvor tegner hun godt, spændende portrætter, og billedet du viser af rosen er så skøn, og som Nana siger flot præmie:-)))
  Ha en god dag
  Mange hilsner Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette Tusinde tak for hilsen og ros, min datter blev meget glad. Fortsat god mandag.

   Slet
 4. Tillykke med mærkedagen - ja, man bliver bidt af denne blogverden, for der er mange spændende ting og mennesker her. Jeg har selv kun været her i knap 4 måneder, og jeg synes, jeg hele tiden møder nye og dejlige blogs!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for kommentar, ja man bliver i den grad bidt af det og skønt at man hele tiden kan inspireres. Fortsat god mandag.

   Slet
 5. Tillykke med jubilæet og det flotte besøgstal, Tina.
  Dejligt at høre, at du har været i Tivoli og på loppemarkedet i Forum - jeg elsker selv loppemarkeder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Madame, ja det var et par skønne ture vi havde der, fandt nogle gode ting på loppe marked. Fortsat god mandag.

   Slet
 6. hej Tina.Tillykke med de 5 mdr. på bloggen..........og 25,000 sidevisninger er flot.
  Nyder altid dine indlæg.Det var da lige før vi havde mødtes i Tivoli eller i Forum.
  Men manden ville gerne en tur til Helsingør og Gilleleje...........viser det i mit nye indlæg.
  Godt at både datteren og dig fik gode ting med hjem.
  Og jeg vil da gerne vinde et billede fra din datter.
  Godaften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette Tusinde tak for kommentar. Ja det kunne da ellers have været hyggeligt at rende ind i hinanden, Der er altså også bare skønt både i Helsingør og Gilleleje. Jeg må fluks ind og se dit indslag. Fortsat god mandag.

   Slet