tirsdag den 29. april 2014

Hjælp ønskes..

Jeg er er så glad for bloggeriet.  Nana fra Drømmegaven beskrev det så godt i et indlæg for et stykke tid siden hvorfor hun blogger. Jeg kan kun tilslutte mig.
Jeg forsøger at hænge med og kommentere så meget jeg kan. Jeg vil så gerne. Jeg synes I have bloggere er så fantastiske. Det er så givende. Jeg er så glad for hver en kommentar. Jeg når dog ikke alle steder ind og kommentere, grundet nyt arbejde og sygdom i familien.

Narcis Mozart , en mester værdig.

Vi er ved endelig langt om længe ved at være klar til Orangeriet. I weekenden knoklede min mand og en af vores venner med opbrydning af gulvet og fundamentet.Idag var der "blot" brokker der skulle fjernes. Men nu er garagen væk.
Og her skal vores morgen terasse ligge.

Jeg har brug for jeres hjælp. Vi skal nu til at lægge murstenene til Orangeriet. Er der nogen som har erfaringer med mursten i Orangerier? Ting man skal være opmærksom på ? Fordele og ulemper. Den brolægger vi har haft fat i er ikke så vild med mursten i Orangeriet. De får fugt , kommer til at revne osv.


Her kommer Orangeriet til at ligge.

Kommentarer imødekommes.

12 kommentarer :

 1. Hej Tina
  Det er ikke nemt at nå at kommentere allevegne, så det forstår jeg godt. Du har også nok at se til med arbejde, byggeri osv.
  Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med erfaring med murstenene, kunne du evt. spørge en murer, han må vide det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth det trøster mig, at der er forståelse, jeg vil så gerne kommentere hver dag, men på tidspunkter kan det være svært. Vi kontakter to brolæggere og anlægsgartnere så får vi se hvad de siger. God aften.

   Slet
 2. Tak fordi du nævner mit indlæg om at blogge, Tina! Og man kan altså ikke nå at kommentere allevegne hver dag. Og det er der vist heller ingen der forventer ;-) Jeg bliver glad for alle de kommentarer jeg får, men jeg bliver også glad bare jeg ser at nogen har læst mine indlæg :-)

  Jeg ved desværre ikke noget om hverken mursten eller orangerier (kun at jeg ønsker mig et orangeri ...)

  Pas på dig selv, kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvtak Nana synes det var et rigtig godt indlæg.Tak for støtte, håber også , at du får et Orangeri en skønne dag. God aften.

   Slet
 3. Kan da godt forstå at du ikke kan nå at kommentere alle steder hver dag, det er der vist ikke ret mange der kan. Men det er jo heller ikke meningen at man skal. Tænk blot på alle de sidevisninger der er på din blog, der er enormt mange der aldrig lægger en kommentar, men som nyder alle vores indlæg. Møder man så dem så i virkeligheden, er det jo helt utroligt at høre hvor meget glæde og inspiration vores indlæg giver.
  Jeg havde for mange år siden en gang af mursten, det fungerede fint. Jeg syntes ikke at de revnede specielt. Tror da dine er meget mere beskyttet, når de skal ligge inde i orangeriet. De skal bare ligges på samme måde, som hvis det var fliser.
  Det bliver så godt med det orangeri.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette, du har ret man skal huske og tænke på alle de man evt glæder og inspirerer. Godt at høre din sti holdt sig fin. Og ja det ligger mere beskyttet i Orangeriet selvom det ikke bliver helt frost frit. God aften.

   Slet
 4. Jeg har det ligesom dig - jeg når bestemt ikke rundt hver dag, desværre, for jeg ville gerne. Jeg ved jo selv, hvor dejligt det er, når man har besøg på sin egen blog og der lægges en kommentar.
  Jeg synes, et murstensgulv er så smukt - men jeg har ingen erfaring omkring det. Men hvis jeg havde muligheden, havde jeg valgt et sådant gulv i et orangeri - jeres sten er så fine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Frede, det er nemlig lige sådan jeg har det. Tak vi bliver ved murstenene I har alle overbevist mig. God aften.

   Slet
 5. Jeg har det som dig - når ikke at komemntere så meget som ønskeligt, når tit end ikke at få lagt billede ind - livet har mange gøremål og der på desværre privoriteres

  ang. orangeri - så tror jeg at Claus Dalby er manden der kan besvarer dit spørgsmål. Mon der ligger fugtspærre under og et støbt gulv?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, nu har jeg skrevet på din blog men ikke fået dit navn, måske vi kunne komme på fornavn :-) . Jeg har kigget lidt på Claus blog, han har murstens gulv men også indlagt strøm, pejs mm

   Slet
 6. Hej Tina.Et dejligt indlæg...........og jeg læste da også Nanas.Jeg har jo tiden til at kommentere lidt mere end jer der skal passe jeres arbejde.
  Og du har da også meget at se til med dit nye orangeri..............det bliver bare SÅ spændende at se det færdige resultat.
  Ved desværre ikke noget on sten i drivhuse............men synes da at jeg har set det flere steder.
  Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette, dejligt at høre fra dig. Vi klør på , der kommer en brolægger imorgen så må vi høre hvad han siger. God aften.

   Slet