lørdag den 5. april 2014

Køkken med udsigt...

 Idag fik vi det første indtryk over hvorledes udsigten vil tage sig ud efter garagen er revet ned. Wau det er præcis som jeg havde drømt om eller bedre.


Nu kam vi se baghaven, istedet for at glo ind i den grimme garage. Så vidunderligt! Nu er der bare mursten, som skal renses til gulvet i Orangeriet.

Nedenstående ser I trappe udgangen fra køkkenet.


Som I kan se er der lige et kanin bur ( indeholde Peter 11år og Petur 7 år), en klematis sat et ikke mere væghængt drivhus som skal flyttes.

Jeg fandt lidt assorterede tulipaner i plantecenteret idag. De var ulige i længde og til salg for 10 DKK bundet, så jeg købte 2 bundter. Kunne ikke stå for de runde hoveder.
Jeg ville nok ikke selv have købt denne vase, men jeg er blevet ret glad for den. Den fik min mormor og morfar i sølvbryllupsgave i 50'erne. Den er fra Bing & Grøndahl. Jeg synes farverne er så fine og står godt til lysestagerne af Anne Flohr fra Drømmegaven.


God søndag!

14 kommentarer :

 1. Jeres hus ta'r sig nu også ret godt ud uden garage! Det skal nok blive supergodt. Aldeles skønne tulipaner du har købt - og så elsker jeg ting med historie!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Frede. Ja er det ikke bare en vidunderlig forbedring? Tænk at vi har kunne leve sålænge uden.

   Slet
 2. Ja det er dejligt med udsigten, og den bliver endnu bedre, når orangeriet vil pryde haven, som kronen på værket. Skønne buttede tulipaner. Fin vase, med en dejlig historie. Tænk hvor mange fine buketter den mon har haft.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette, det bliver så flot med udsigt til glashuset. Ja dejligt med en historie vase, jeg kan huske den med fresiaer i hos mormor og morfar.

   Slet
 3. Ja udsigten over haven er bestemt noget bedre end et kig ind en mur. Det bliver skønt, når du får dit orangeri :-)
  Ting der har en historie er altid noget særligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vivi jeg er så glad over at kunne nyde haven både når jeg er ude og inde!

   Slet
 4. Hej Tina
  Dejligt I nu har udsigt fra køkkenet, og endnu bedre bliver det når I får orangeriet. Huset tager sig meget bedre ud uden garagen, sikke en forskønnelse I er i gang med. Smukke tulipaner du har købt og de små lysestager fra Drømmegaven er jeg da helt vild med, hvor ser det fint ud når lyset spiller i dem.
  God weekend.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita ja en mærkbar forskønnelse det er det! Ja passer de små stager ikke fint ind. Jeg er blevet så vild med dem. De kan bare kombineres i det uendelige og så er de smukke i sig selv.

   Slet
 5. Det bliver fint, sådan et væg drivhus kunne jeg da bruge indtil det rigtige kommer uha der er nok at ønske sig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg har også haft stor glæde af det lille drivhus, men da Bodil var der røg den ene side. Jeg har skærmliljer og kalla til vinter opbevaring. Nu må jeg nok lige tage dem indendørs det sidste stykke tid. Dejlig man kan blive ved med at ønske sig :-)

   Slet
 6. Tænk sig alt det skønne der har gemt sig bag garagen, nu kan du komme til at nyde det i fulde drag. Men hensyn til din vase, udover at den har affektionsværdi, så er kongeligt porcelæn altså ved at være in igen. Prøv at sætte den sammen med noget keramik og andre ting, som du garanteret har i dine gemmer, bare et forslag ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Margit, jeg har selv købt nogle kongelig porcelænsvaser med blomster. Jeg synes mange er så fint håndværk , som jo ikke fremstilles længere. Jeg har vist nogle af dem også sammen med glasvase af Anne Flohr. Du har helt ret, det ser godt ud når man blander lidt så kommer der nye "look" ud af det.

   Slet
 7. Sikke en dejlig udsigt, I får til haven, Tina! Og endnu når I får orangeriet
  Jeg holder selv meget af at blande gammelt og nyt og synes, det giver et hjem personlighed.

  SvarSlet
 8. Hej Tina.Ja nu er jeg hjemme igen efter tre dage i det Jyske for at besøge min søster og familien.
  Men der sker da noget hos dig.........utroligt lys du få,r og når dit orangeri kommer til bliver det en hel anden have............spændende at følge.Fin gammel vase med dejlige blomster i.
  God aften knus Jette

  SvarSlet