fredag den 25. april 2014

Nu er det slut med at stene....

Så blev vi færdige med at rense mursten, så det er slut med at stene :-) Der er blevet renset omkring 1.700 stk, det burde være nok til Orangeri gulvet.  Nu skal blot finde på et mønster, der var nemlig en overraskelse. Det inderste lag sten var gule med lidt rødt i. Jeg tænker det ville være fint at sætte dem indimellem.


De sidste sten her på billedet er kasseret, så imorgen står den på murerboring og opgravning af gulvet.


Her er så 3 af de ialt 5 paller med rensede mursten. Jeg er glad for, at vi langt om længe blev færdige. Det bliver spændende at se hvornår Orangeriet kommer. Det kan ske når som helst, men jeg håber det ikke bliver før vi har lagt gulvet.


Jeg vil ønske jer god weekend med lidt forglemmigejer i min sidst erhvervede vase. Jeg kunne ikke stå for denne yndige vase med blomster og sommerfugle. Den er fra den kongelige porcelænsfabrik.

God weekend til jer alle!

12 kommentarer :

 1. Det må være dejligt at være færdig med det rense-sten-projekt, sikke et lækkert gulv i får ud af det! Fin vase, og skøn form:-)
  Tak:-) også en rigtig god weekend til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette, ja det var skønt, det viser sig dog, at gulvet i garagen er dybt og ligeledes fyldt med sten og mursten. Vi har kunne fylde en hel murstenscontainer. Ja jeg er også helt pjattet med vasen. God solskins søndag.

   Slet
 2. Jeg kan godt forstå, at du er glad for at være færdig med at stene.Det lyder som et meget spændende projekt. Det er flotte mursten.
  Ha' en dejlig weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Laleh ja murstenene har virkelig flot patina, så det bliver spændende at se gulvet. God solskins søndag.

   Slet
 3. Tak i lige måde, Tina :-) - Hvor bliver det spændende med orangeriet! - og tillykke med din nye vase. Den er skøn :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente, ja nu er det også lige før, bliver så vidunderligt og tak. Håber du nyder det i haven idag, man behøver jo ikke at være i drivhuset, skønt!

   Slet
 4. Sikke et arbejde med de sten, men skønt i kan bruge de gamle sten til et smukt gulv :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vivi ja det var en rigtig god ide Mathias med bloggen En ydmyg have kom med. God solskins søndag.

   Slet
 5. Hold da op, hvor har I knoklet, det ser ud til at være flotte sten nu.
  Det kommer til at se godt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth Ja det har været fast arbejde :-) Tror de bliver rigtig fine som gulv. Håber du får en dejlig solskinsdag i morgen.

   Slet
 6. Det ser vel nok godt ud, Tina :-) hvor er det skønt, at I er kommet så langt :-) Glæder mig meget til at se det færdige resultat.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle og velkommen til. Jeg regner da med I kommer over og indvier Orangeriet. :-)

   Slet