fredag den 29. januar 2016

De smukkeste blomster i mit liv

Foruden alle de vidunderlige darlings jeg har i min have udenfor huset, har jeg to meget specielle blomster i mit liv. Det er mine to smukke piger. De hører dog ikke floraen til men i denne vintertid kan alternative blomster gøre sig gældende. Skønt samme produktion er de faldet forskelligt ud på hver deres dejlige måde.
 

Min yngste på 17 år er opslugt at kunsten. Hendes største drøm er, at bliver kreativ kunstner. 


Hun går i gymnasiet p.t. læser klassisk linje, hvilket indbefatter latin og oldgræsk. Her Frk. Zahle som i 1851 åbnede en skole i indre København, men købte grund og oprettede den nuværendes skole ved Nørreport i 1877. Min blomst har gået på Zahles skole siden 7 klasse, går nu i 2 G.


Hun var ikke så glad i folkeskolen, blev moppet meget, da hun måske var lidt mere moden end de andre og dermed blev anset for gammelklog. Hun var også større end de andre. De andre var også ualmindelige små og spinkle.
 

Men jeg skal love for at det blev der taget revanche for. Sygdom i familien sammenholdt oplevelserne i skolen og måske andre ting vi ikke ved om, gjorde, at en djævel kunne trænge sig ind.


I marts 2014 blev blomsten sygemeldt med en meget alvorlig spiseforstyrrelse . Et liv i helvede begyndte .Jeg tror ingen bortset fra dem, der har prøvet det kan forstille sig hvor led en sådan sygdom er. Jeg har i hvert fald aldrig før haft lyst til at rive mit hjerte ud af kroppen. 
 

Den fortvivlelse man føler når man ser sin blomst næsten visne og dø er udholdelig. Efter mange måneders kamp uden den mindste bedring, er det svært ikke at give op .
Vi var så heldige herhjemme: at når jeg var nede, var min mand oppe og omvendt, så vi haltede os igennem. Vores blomst blev tvunget til at optage væske og mad i starten som en foie de gras gås. Men det er virkelig det eneste, der hjælper. 
 

En sådan sygdom,  heler meget langsomt. Det tager tid og komme sig selv efter næring er indtaget. Men  min lille blomst har været så tough som en vintergæk, hvis løg er sat under asfalt.


Hun har kæmpet, været ved at gå ned, kæmpet igen og kommet ovenpå og fået et liv blandt alle de andre smukke blomster.
Som moderplanten til den skønne lille blomst har det været noget af det hårdeste i mit liv. Jeg havde ikke klaret det uden hjælp en del steder fra veninder og behandlingssteder.  Men i blomsterverdenen har jeg også den mest uventede fantastiske opmuntring.
Uden jer bloggere er jeg ikke sikker på at jeg kunne have klaret det som jeg har. Tak til jer alle!
Hver en hilsen, kommentar selv uden I vidste hvad der var galt har glædet mig så meget.
 

Men en særskilt tak skal lyde til Tante Grøn, som har været helt utrolig varm og støttende. Du har sgu været med til, at jeg klarede det, du skønne kvinde. Jeg kendte dig ikke inden jeg besøgte din have, for at komme lidt væk fra det hele. Tak skal også lyde til Claus Dalby, der ligeledes uden at kende mig inviterede mig til sin have og sidenhen har kommet med opmuntrende kommentarer til mig. I skal vide at de besøg i jeres haver i maj 2015, har betydet alverden for mig.
 
Min blomst knejser nu mere flot end nogensinde og jeg beder til at visnesygen aldrig vender tilbage. 

Billedet ovenover har min blomst lavet, jeg tror og håber på at hun har "concurred" livet igen. Snart står den på maleriudstilling for hun har en flot produktion.

Gid mopning og how to look på sociale medier vil gå til ad h til..... Tak fordi i læste med på et lidt anderledes haveindlæg.37 kommentarer :

 1. Kæreste Tina.
  Nej ingen kan forestille sig hvordan det må være at I som familie må få den oplevelse, og jeg må indrømme at jeg fik ondt helt ind i hjertet da jeg læste ovenstående. Men jeg blev helt lettet da jeg læste at den kønne blomst nu står flot knejsende blomst der er godt på vej. Hvor er det dejligt at hun har fundet det sted hvor hun kan bruge de kreative ressourcer hun i sig boende og kommer frem så de også bliver udstillet. Det er bare så flot, hvor det kræver utrolig meget mod, og det må hun have. Godt at I har kunne bakke hinanden op, når det har været svært, godt at du/I har fundet jer de steder hvor du/I kunne få hjælpen og støtten som var nødvendig for at I kunne komme videre og være stærke hver især og sammen.
  Jeg er utrolig glad for at du ville dele dette med os andre. Tak min ven.
  Stort klem herfra
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kirsten Tusinde tak for sin søde og dejlige kommentar. Var jo lidt nervøs for hvordan det ville blive modtaget. Det er jo ikke en familie blog men haveblog. Men under sygdommen har jeg nævnt den uden at komme nærmere ind på den. Skønt hun har det bedre sidder frygten og sorgen stadig i kroppen. Det lindrer at skrive om det. Kram Tina

   Slet
 2. tak for din fortælling, for skrækkelig den end er. Er så glad for at din blomst er på vej tilbage, er ved at folde sig ud. Må vi også høre om din anden blomst?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for din kommentar, ja der kommer også en lille fortælling om den anden blomst ;-) kram Tina

   Slet
 3. Mangler ord så bare et kæmpe kram her fra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tusinde tak Rita sender straks et retur til dig. Kram Tina

   Slet
 4. Kære Tina. Du kan noget med både ord og roser :-). Jeg er så glad for at læse, at "mindsteblomsten" blomstrer smukt igen. Rigtig god weekend til jer alle. Også et stort kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Mette for ros, kram og hilsner. Også rigtig god weekend til dig og din familie. Kram Tina

   Slet
 5. Kære kære Tina!
  Hvor er det et smukt(ikke at misforstå), men også stærkt og meget følsomt indlæg, får gåsehud over det hele, og tårerne sidder på spring. Det kræver styrke at skrive det du lige har gjort, og en ære at få lov at læse det<3
  Jeg er inderligt glad for at jeres skønne datter har fået det bedre, og kan begynde at stråle igen.
  Egentlig mangler jeg ord...
  Kærlig hilsen og blidt kram fra Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anette Tusinde tak for dine smukke ord. Jeg er glad for at du brød dig om indlægget. Man er jo altid spændt på hvorledes, at det bliver modtaget. Tak for dejligt kram. Håber vi ses i år. Knus Tina

   Slet
 6. Kære søde Tina - hvor er du sej at skrive dette indlæg, for hvordan kan man krænge sit inderste ud og dele sine problemer og bekymringer med folk, man slet ikke kender.... Lige siden vi mødtes på Samsø sidste forår har jeg tænkt på det du fortalte om din datters sygdom og på hvordan man som familie til sådan en led sygdom virkelig lider og kæmper (har en nær kollega, som har været igennem helt samme situation...). Hvor dejligt at høre at din datter er på stærk fremmarch igen og blomstrer op. Hun trænger fortsat til kærlig næring fra sin familie, og det ved jeg at I giver hende. Hun trænger også til næring fra rare ting at beskæftige sig med og det ser ud til at hun har fundet det i kunsten - hvor er det et fint billede hun har malet her... Mange kærlige tanker til dig og familien. Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak kæreste Ulla. Jeg var rigtig glad for at møde dig og husbonden sidste år hos Lisbeth. Det var dejligt at snakke med dig om "vores" sygdom. Det hjælper og helbreder at få lov at tale om det. Håber det bedste for din kollega, hils hende mange gange! Det hjælper også meget, at kunne være sammen med jævnaldrene og opleve teenage livet. Knus Tina

   Slet
 7. Kære Tina
  Utrolig flot og modigt indlæg.
  Hvor har det været en sej kamp for jer alle, åh man er så magtesløs som forældre, og det er bare så hårdt, at se ens kæreste eje kæmpe med smerten. Hvor er det dejligt at læse, at det går fremad og at din datter har det så meget bedre, at hun nu er parat til at udstille sine fine malerier - hun er godt nok perfektionistisk - FLOT.
  Held og Lykke til jer alle.
  Knus her fra
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anita Tusinde tak. Ja, lige præcis magteløsheden er det værste, man er så vant til som forælder at kunne løse alle problemer. Men her ramte vi en mur. Ja vi er også glade og lykkelige for at få hende tilbage. Tak for ros af hendes maleri. Vi glæder os til udstillingen . Knus Tina

   Slet
 8. Min søde kære Tina.

  Jeg sidder her med gåsehud over hele kroppen, over dit fantastiske indlæg. Først og fremmest, vil jeg udtrykke min allerstørste og dybeste glæde over, at jeres smukke blomst igen har genvundet saften, kraften, livsviljen og igen er ved at folde sig ud, som den allersmukkeste blomst i verden. Jeg er så lykkelig for at høre, at hun har fundet en kanal, hvor hun finder afløb for følelserne, - nemlig i kunstens verden. Det er af stor betydning. Og sikke dog et talent, hun har. Hun har så ufattelig meget at være stolt af. Hun er unik, hun er en fighter og en surviver. Hun har i en meget ung alder prøvet at træde ind i Helvedes forgård. Hun har taget livtag med døden, og VUNDET. Jeg håber, hun selv ved, hvor stærk og hvor sej, hun er. Jeg håber, hun med den viden og den råstyrke i rygsækken, vil knejse med nakken, og virkelig allerdybest inderst inde, kende sit eget værd, og aldrig aldrig mere komme til at tvivle på det. Hun er een af hverdagens virkelige helte, og ved Gud jeg håber, hun kommer til at strutte af selvtillid og selvværd.

  Og du kære Tina, har sammen med Citrusbaronen kæmpet og kæmpet. I har hængt i yderspidserne af jeres flossede negle, for at hænge fast på klippekanten, så I ikke skulle styrte ned i den dybe afgrund. Det kræver en styrke af en anden verden og det aftvinger min allerallerdybeste respekt og beundring. Ingen kan forestille sig, hvor ganske forfærdeligt det er, at være bange for at miste sit barn, før man har prøvet det på egen krop.

  Der er møder i livet, man aldrig glemmer. Tina, jeg glemmer aldrig da du og Citrusbaronen stod i vores indkørsel og skulle til åben have hos os. Du lyste af glæde, og det var tydeligt at se, at glæde ikke var noget, du var vant til. Og din Citrusbaron stod med store tårer i øjnene over at se dig, være glad. For som han sagde, der skulle fyldes en masse gode oplevelser på din "Glædes-konto" nu. Hvor var det smukt sagt af ham.
  Man har det ikke bedre ens en barn har det. Har ens barn det ikke godt, står man med sit skrøbelige moderhjerte i hånden, og føler simpelthen at det er ved at forbløde af angst og af sorg.

  Hvor ville jeg dog ønske, at der kommer meget meget større fokus på mobning og på den forbandede ensrettethed, alle unge idag bliver konfronteret med. Det er sygt, at se, hvordan alt handler om det rigtige tøj, de rigtige mærker, de rigtige karakterer, de cool venner, det perfekte udseende, den perfekte vægt, den perfekte makeup. Piger får farvet hår i 2. klasse idag og har allerede store komplekser over deres udseende som 13 årige, fordi de ikke ligner de photoshoppede modeller i bladene. Jeg lyder nok som en sur gammel kælling nu. Det er jeg ikke imidlertid ikke. Jeg har bare set, hvilke skader alle disse prestige- og statuskrav kan føre med sig.

  SvarSlet
 9. Og det jeg ser, er bestemt ikke godt. Der skal en holdningsændring til. En holdningsændring af de helt store.

  Kære søde Tina, tusind tusind tak for dine smukke og meget meget rørende ord til/om mig. Jeg har også meget at takke dig for. Hvem sendte den smukkeste buket, da jeg mistede min højtelskede lillesøster? Også vi har en blomst med kæmpestore problemer og specielle behov. Diagnosen er dog en helt anden. Men vi har gennemlevet de samme ting og derfor ved du om nogen, hvor meget et trøstende ord eller et knus kan betyde, når man bare ikke synes man kan magte flere bekymringer eller kampe. Det er ingen selvfølge for alle, at have et raskt barn, og os der kæmper må hjælpe hinanden. Hvis ikke vi skulle hjælpe hinanden, hvem skulle så?

  Så jeg siger også dig en kæmpestor tak....af hele mit hjerte. Og nu skal vi snart på flyvergrillen og have en sjus:o)

  Tak også fordi du er åben omkring jeres datters sygdom. Alle disse tabuer gør det blot endnu sværere for os. Tabuer er til for at nedbrydes. Fordomme og misforståelser, fra folk, der ikke aner en pind om, hvad diagnosen rent faktuelt betyder og indebærer, gør os endnu mere sårbare.

  Sikke en lang smøre. Du må selv lave tegnsætning. Jeg havde ikke tid, for alle de ord der ville ud. Du ramte lige en pulsåre, søde.

  Kæmpestort knus til dig, Citrusbaronen og jeres smukke og jeres smukke blomst med den indre råstyrke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste Jytte Nu fik jeg tårer i øjnene. Stemningen i din have den dag jeg besøgte dig vendte tilbage på et splitsekund. Da jeg ankom tvivlede jeg på, at der kunne findes noget godt på jord. Men efter at have været rundt i din have, vidste jeg at paradis ikke kun findes i himlen. Det findes også en lille del af det i Flade. Det var en lykke at gå rundt i din have. Det var en lykke at hilse på dig og Syrenprinsen samt alle de andre søde gæster og udstillere.
   Af hjertet tak for alle de dejlige ord. Jeg håber det bedste for jeres blomst og sender alle mine varme tanker.
   Jeg håber også, at der generelt vil blive gjort noget for at ændre ideal kroppen dikteret fra modeverdenen. Jeg kan ikke forstå at de skat være tyndere end skeletter. Og som du skriver starter det udsendemæssige i de små klasser. Man burde have et fag i skolen, allerede fra små klasser der handler om internet etik, manipulation og det at tro på sig selv.
   Håber så inderligt, at vi kan mødes på Flyvergrillen, det ville være løjer. Knus og kram til dig og Syrenprinsen.

   Slet
 10. Kære Tina.Vidunderligt og stærkt indlæg som jeg har læst med tårer i øjnene.
  Men har stor beundring fordi du deler det med os alle.
  Tante Grøn har beskrevet det med fine ord.
  Men er rigtig glad for at høre at din dejlige blomst har det godt nu.........og et rigtig flot billede hun har malet.
  Håber det bedste for hele jeres familie Mange knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette Tusinde tak, det hjælper at dele det, men man skal have det lidt på afstand . Det er en følelsesmæssig hård omgang. Jeg er også bare så taknemmelig for at jeg fik lov til at beholde hende. Det er ikke alle der er lige heldige. Jeg synes også, at hun er rigtig dygtig, men jeg er jo også hendes mor. ;-). Knus Tina PS : Håber at vi mødes i år.

   Slet
 11. Kære Tina, Det rørte mig meget at læse om jeres datter, og jeg tænkte, at det er en gave for hende at have forældre som jer. Forældre der giver hende liv og mod til at være kreativ. Det er så skønt at høre, at jeres datter nu har det godt. Mange af os, der er kreative, er psykisk sårbare, og jeg har også selv haft den helt store tur med indlæggelse og hvad deraf følger for en halv snes år siden. Det gjorde, at jeg fik en (endnu) større medmenneskelig forståelse.

  Vi er sensible væsner, og heldigvis er forståelsen af psykisk sygdom i dag meget større, end den har været tidligere. Der er ingen grund til at skjule, at sindet kan blive sygt, og kommentarerne ovenfor vidner da også om en meget stor medmenneskelig forståelse. Tak for det, og tak fordi, du nævnte mig. Det er jeg både ydmyg og stolt over.

  Knus fra Claus  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Claus Tusinde tak, vi har altid som andre forsøgt at gøre det bedste for børnene, være opmærksom på problemer i skole og i teenagetiden. Derfor er det som at få en hjerneknipser når sådan noget sker. Hvordan fik det eller den som vi kalder spiseforstyrrelsen lige pludselig adgang til hende uden vi med det samme opdagede det? Når nu vi er så opmærksomme på vores børn. Det var noget vi var meget rystet over. Men samtidig har man også når man så er kommet over det første chok, er det godt man har den intuition med hvad der er rigtigt for ens barn. Og holder den sti.
   Jeg er ked af at høre du også har haft en tur, men det virker som om du er kommet ud på den rigtige side. Det er en glæde at se, hvor mange der er så glade for de ting som du fortager dig. For du er en gudsbenådet tryllekunstner udi floraens, bogens og design verden.
   Det betød rigtig meget for mig at se din have og opleve din store varme og elskværdighed. Da jeg havde besøgt dig og Tante Grøn, da kunne jeg lige pludselig se, at det var muligt at blive glad igen. Knus Tina

   Slet
 12. Kære Tina
  Tak for en dejlig historie, det var skønt at læse om, at det nu går bedre med din blomst. Jeg kan huske, at du har skrevet lidt til mig om det, så det er rigtig dejligt at vide, at blomsten besluttede sig for at folde sig ud og gro videre i al sin skønhed.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth Tusinde tak for dine søde ord, ja når jeg kan få en sådan skrøbelig plante til at vokse sig stærk, så er der nok ikke grænser for hvad der ellers kan gro i min have :-) jeg håber, at blomsten i mange år fremover vil være stærk og sund. Hils knus Tina

   Slet
  2. Kære Lisbeth Besøget i din og Bents have betød også meget i den sammenhæng, det var en drøm siden jeg begyndte bloggeriet, at besøge jeres smukke have. Det var en fortryllet dag blandt valmuerne, dem glemmer jeg aldrig. Knus Tina

   Slet
  3. Jeg er sikker på, at under din kærlige pleje vil blomsten være stærk og sund i mange år fremover.
   Dejligt at du nød besøget i vores have, håber I kommer igen.
   Knus

   Slet
 13. Kære Tina
  Hvor er det et smukt og ærligt indlæg. Da vi sad der på Samsøfærgen 4 mennesker der lige havde mødt hinanden og du fortalte kærligt åbent og ærligt om jeres smukke blomst husker jeg hvor det rørte mig. For jeg kunne jo stille nikke og genkende smerten og kampen samt alle de andre ting der følger med at have en følsom og smuk blomst.
  Hvor er det godt at blomsten er kommet videre og har åbnet sig for kunsten. Det er et super billede hun har lavet.
  Jeg håber en dag at se noget mere af hendes kunst.
  Et stort varmt kram til jer alle
  Fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda Tak for dine smukke ord, det var en hyggelig tur og dejligt at kunne snakke så åbent med jer. Det har ikke væretlidtforsvundet men, det af have alle jer har hjulpet helt utrolig meget! Tusinde tak for ros til hendes billede, det ved jeg, at hun bliver glad for. Skal nok sige til når der sker noget på udstillingsfronten ;-) knus Tina

   Slet
 14. Kæreste Tina - sidder med gåsehud og tårer i øjnene. Jeg bøjer mig ydmygt i støvet over din datters kamp - og de hug hun har fået gennem livet der som små dråber bliver til den syndflod der tager pusten fra selv den sejeste spire. Jeg bøjer mig for dig og din familie der trods dødvande og hvirvelvande har formået at kæmpe jer igennem malstømmen af følelser, utilstrækkelighed og fortvivlelse. Jeg er fuld af respekt for din åbenhed og enorme styrke og jeg er glad for at høre at din blomst nu atter tager en bid af livet og med sikre skridt vokser sig stærkere og stærkere og at hun udnytter sine kunstneriske evner til at berige verdenen med.
  Alt det bedste til hende og jer.
  Kæmpe knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Dorthe Tusinde tak for de rørende ord. Jeg må indrømme, at jeg er helt overvældet over alle de dejlige, støttende og positive tilkendegivelser som jeg har fået. Jeg er så glad for hvert et ord for jeg kan virkelig bruge dem til noget. Jeg må sige du rammer ret meget plet mht hvorledes det går til og hvordan man har det i situationen. Jeg har også følt mig sølle og lille, men den omsorg og forståelse jeg har mødt hos jer bloggere, har været med til at give det kærlige skub, der var brug for. Af hjertet tak knusTina

   Slet
 15. Kære Tina. Jeg har måtte stille sidde og læse dit blogindlæg og har måttet synke de ord du har beskrevet så godt.
  Flotte ord der beskriver en meget svær tid. Du er modig at stå frem. Selv er jeg mor og forstår smerten da jeg selv har været igennem det helvede med en af mine ...at gå side by side er som at blive slæbt bagefter en vogn...og så begge rejser sig op..må I få de bedste år nogensinde...tak du ikke gav op...for håbet havde du i behold...godt arbejde.
  Kram fra Grethe

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Grethe Tusinde tak. Det hjælper mig at skrive om det. Det er svært med en sådan omgang, følte på et tidpunkt, at jeg ikke rigtig kunne blive glad igen, sådan rigtig ind i knoglerne. Så kommet til at tænke på, at en præst rådede mig da jeg mistede min far, at skrive om det. Det hjalp noget, så jeg tænkte afgøre det samme her. Jeg er ked af, at du ligeledes har været en sådan tur igennem. Det bør ingen opleve. Håber I er kommet ovenpå. Tak for alle dine gode ønsker, det sætternes virkelig pris på . Tusinde tak. Kram Tina

   Slet
 16. Kæreste Tina.
  Tusind tak, fordi du åbnede "din have" for os, og fortalte om den smukkeste blomst. Det er fantastisk flot gjort. Jeg sidder med tårer i øjnene og glæder mig over, at din smukke blomst nu igen har det godt og at du nu har overskud til at få nogle gode oplevelser med til dig og Jens.
  Jeg husker at vi mødtes hos Claus Dalby sidste sommer og det ganske korte møde gjorde stort indtryk på både John og jeg. Vi var på vej hjem og vores overskud var for længst brugt op, men jeg husker at Jeres angst og frygt stod at læse i Jeres ansigter. Hvor er jeg glad for at Claus og Jytte hjælper Jer på vej tilbage til lyset og glæden igen. De to dejlige mennesker har også hjulpet os i et meget tungt år.
  Tina, jeg håber sådan, at vi mødes igen på en havesti i løbet af året.
  De kærligste tanker fra John og Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste Eliane Tusinde tak for din søde kommentar, som jeg har nævnt i minetidligere svar så hjælper det i høj grad at skrive om det. Jeg synes også, at det var helt og aldeles vidunderligt at møde dig og John. Det er vidunderligt med alle jer bloggere og havemennesker som har hjulpet en igennem en sådan frygtelig svær tid. Jeg håber også, at vi mødes i den kommende havesæson. Hils John mange gange. Knus Tina

   Slet
 17. Jeg fik slet ikke sagt, at jeg synes maleriet er meget fint. Ansigterne er meget forskellige og viser personernes karakter. Ligeledes er hendes hår og kjoleliv meget smukt malet. Hils din datter mange gange og ønsk hende held og lykke med udstillingen. Knus fra Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak jeg viderebringer din søde hilsen til min skat . Knus Tina

   Slet
 18. Hej Tina,
  Jeg fik læst dine indlæg i omvendt rækkefølge. Mobning er så frygteligt. At det så var medvirkende til din datter blev syg - det gør mig ondt. En spiseforstyrrelse er en meget alvorlig sygdom. Glæder mig over din yngste blomst er oppe igen. Jeg håber af hele hjertet og krydser alle fingre for at hun står imod slagregn, blæsten og de grå dage. Det er et meget flot malerie hun har lavet. Du er en super sej mor, kære Tina.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anne Tusinde tak rækkefølgen er vilkårlig ;-) Tak fordi du gav dig tid til at læse mine indslag. Ja de har nok oplevet noget af det værste i deres barndom/ ungdom. Jeg tænker at det kun bliver bedre fra nu af. Dog tror jeg ikke helt, at de ser tilbage med rædsel derpå for vi har også haft mange gode stunder som ferier hvor vi har kunne glemme det hele. Tak af hjertet for din smukke ord. Knus Tina

   Slet