søndag den 27. november 2016

1 søndag i advent

Sikke en vidunderlig 1 søndag i advent, hvilket solskinsvejr! Håber i alle har haft et så smukt vejr som her på Amager. Men man er dog ikke helt kommet i forårsstemning for det har været blæsende og dermed lidt køligt. 


Således så det ud til formiddag fra førstesalen. Så var det bare om at komme ud i haven. Jeg havde stadig løg, der skulle i jorden, de allersidste. Aldrig har jeg lagt så langt hen på sæsonen som i år. Det er blevet til godt og vel 400 løg. Det svarer til godt og vel 1 løg pr 1,5 kvm så mon ikke det kommer til at se ud af lidt?

 
Adventsdekorationen blev færdig igår. Inspirationen har været skovbunden og al det guld i form af gode sager man kan finde i den.


Men som altid hos mig, er der tilsat lidt glimmer, det jeg synes hører julen til. Glimmeret fremhæver alt det smukke i naturen . Til denne dekoration har jeg brugt grene som jeg har fundet i den lokale park. Det er fra gamle platan træer så der er godt med mos på. Grenene er lagt over en klump af ler og mos, kogler af gran, fyr og lærk, platan frugter samt husløg, alt med et drys af guldglimmer.. 


Det er vidunderligt med alle de skatte, der ligger klar til at blive samlet op. For så at ende som hele familiens adventskrans.
 

Rigtig dejlig 1 søndag i advent . 


10 kommentarer :

 1. Kære Tina.Hvor ser der bare dejligt ud i din have.Og godt at du nu også har fået de sidste løg i jorden.
  Smuk adventskrans.Har jo også selv lave deco hele weekenden og viser også mine adventskranse.
  Også en rigtig dejlig advent til dig og din familie knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette Tusinde tak, ja det var godt at få løgene i jorden, troede aldrig, at jeg skulle blive færdig. Tak Jette så også alle dine fine dekorationer. I er også gået til den, skal jeg love for. Det er så hyggeligt, så pyt med at man roder. Hav en fantastisk uge. Knus Tina

   Slet
 2. Ja, man kan finde meget fint, bare man ser sig lidt for derude :-)
  Her har solen også skinnet, og jeg kan ikke huske at jeg nogensinde før har oplevet så lys en 1. søndag i advent. Så dejligt!
  Jeg går også stadig i haven. I disse dage planter jeg frugtbuske. Jeg har også lagt løg, men jeg tror ikke så mange som du. Er spændt på at se både dine og mine egne løg når de bliver til blomster til foråret :-)
  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Nana Ja der er mange skatte derude, selv det man ikke tror kan blive til noget, viser sig at være en vigtig brik i en ny dekoration.Ja var det ikke bare den mest vidunderlige advent, sikke et vejr. Det lyder skønt med frugtbuske, så er der bær til dine dejlige Pavlovas (er det ikke sådan de hedder?)Det bliver så dejligt at se løgene folde sig ud, jeg har tit glemt hvad jeg har sat.Knus Tina

   Slet
 3. Så fin en skovbundsdekoration du har fået lavet og jo der må gerne være lidt glimmer her til jul.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Rita Tusinde tak, ja glimmer det kan jeg ikke undvære. Hav en fantastisk uge. Knus Tina

   Slet
 4. Smuk adventskrans, jeg kan også bedst lide at bruge det man finder i naturen.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Lisbeth, ja intet slår naturen, det er vi så enige om. Knus og hils Bent og hundene.Tina

   Slet
 5. Glimmer skal der bare til her til jul.
  Det er slet ikke til at undvære......
  Det ser så hyggeligt ud hos dig på Amager.

  Rigtig skøn tirsdag
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Charlotte Tusinde tak, ja jeg er glimmer syg og pyntesyg her til jul, det må jeg indrømme. :-)Tænker også at du også er godt i gang med flere juleprojekter? Hav en vidunderlig weekend. Knus Tina

   Slet