tirsdag den 19. september 2017

Solskins roser

Skønt, at der har været megen regn, er det alligevel lykkedes for solen at titte frem. I de små glimt af solskin har jeg fluks været ud og se til roserne. Flere af dem har kæmpet en brav kamp mod regnen.

Når regnen så har holdt inde så har det bare være om at vise sig frem. Her er det Hot Chocolate.

En der specielt har udmærket sig i denne sæson er Lady Emma Hamilton. Hun har haft så mange blomster, at hun nærmest er blevet kåret som dette års rose. Hun er så smuk op af det lidt mørke løv.

Crown Princess Margareta har været sparsom med sine blomster i år, men hun er tilgivet når så de smukke hoveder endelig dukker op.

Glorie de Dijon er også med på genblomstringsholdet. Denne skønne klatrerose fortryller en hver gang med sine sølvfarvede, rosa abrikose vidunderlige skørter.

Og Rhapsody in Blue er også vidunderlig i sollyset. Det var været skønt med lidt solskinstimer, de er værd at forevige mens de sender skinnet igennem roserne.

6 kommentarer :

 1. Oh, your roses are so beautiful !!
  Thanks for sharing these great photos !!
  Greetings

  SvarSlet
 2. Skønne rosenfotos....ja, de er ikke glade for regn....her har mine roser ikke set ud af meget i år....pga. al den regn. Sommeren 2018 kan da KUN blive bedre...eller hvad? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak kære Esther, nej den sommer var ikke just en rosensommer, men heldigvis tager vi lidt revanche nu. Håber det gårgodt meddet nye job. Knus Tina

   Slet
 3. Det er godt at nogle af vores roser er standhaftige. Det har virkelig ikke været et godt rosenår, det kan kun blive bedre til næste år.
  Skønne billeder.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ulla Ja det har ikke været det store rosenår, det er først her på falderebet at der har væreten smule flor. Vi satser stort på et fantastisk år i 2018 . Knus Tina

   Slet