tirsdag den 4. oktober 2016

Lidt efterårs update

Jeg er ikke helt forsvundet endnu fra blogverdenens overflade. Men lige i øjeblikket sker der så mange ting på en gang. Så derfor er jeg så glad for for de 28 mm regn vi fik søndag nat og mandag morgen. Endelig, tænk at det skulle komme over min mund! Jeg har været så glad for det dejlige vejr, men må indrømme, at jeg har været lidt træt af at vande her på det sidste. Mest på grund af, at jeg ikke har haft så megen tid til haven. Og vandet fra oven har nu en anden effekt.
 

 Jeg er startet på nyt spændende job som "kun" ligger 10 km fra hvor jeg bor. Så min elskede cykel, som min mand for en del år siden byggede til mig, er blevet efterspændt, cykelhjelm indkøbt og så er det bare derudad. Det er dejligt, men kors hvor er jeg her de første dage øm og træt i bagdelen. Men det skal jo være skidt før det bliver godt. :-)
 

Ellers knokler jeg når jeg kommer hjem med min hjemmeside. Jeg har jo som før nævnt fået forhandlingen af Haddonstones produkter i Danmark og hjemmesiden er under udarbejdelse. Jeg håber snart at blive klar. Jeg synes selv, at den bliver fin, men har også en professionel til at hjælpe. 


Næste sommer kommer udstillingen CPH Gardens 2017 i Valby parken som jeg glæder mig rigtig meget til. Der udstiller jeg og Haddonstone både med en ikon have og en stand. Håber at hilse på mange af jer bloggere der, hvis vi ikke ses før.
 
Her et lille sneak peak fra min hjemmeside, der snart bliver lanceret. Jeg glæder mig til at lancere den. Hav en fantastisk uge!


8 kommentarer :

 1. Hej Tina!
  Dejligt du er her endnu :-)) det er altså så spændende med alt det du har gang i, jeg glæder mig til at se hjemmesiden. Og selvfølgelig rigtig meget held og lykke med det hele, ja det kan faktisk kun blive RIGTIG GODT, smukt og lækkert!
  At cykle 10 km hver vej er altså friskt, tommel op herfra:-)))
  Kram Anette
  PS Gad vide om du har opdaget at din blogliste er forsvundet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære søde Anette Tusinde tak, det er pudsigt som livet er nogen gange sker der ingenting og andre gange vælter alt ind på een gang. Men klage gør jeg ikke. Jeg håber at kunne tabe mig lidt med de 100 km cykling om ugen. Jeg har godt nok været træt i denne uge. Tak for info om bloglisten, det forstår jeg ikke. Men har jeg set , at andre også har klaget over samme problem. Det må jeg lige se på i weekenden. Knus og kærlige tanker Tina

   Slet
 2. Så godt du er her endnu. Men du havde jo sagt at der vil blive fart over feltet. Så jeg viste du nok skulle vende tilbage.
  Glæder mig til at se din side. Den ser virkelig flot ud. Det er så spændende når der sker noget nyt. Det med bagdeles skal nok løse sig :))))))

  Rigtig skøn dag
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Charlotte Tusinde tak for din søde kommentar, jeg glæder mig også til at præsentere min hjemmeside. Det tager noget tid at få beskrevet alle produkter. Ja bagdelen skal nok blive god igen ;-) knus Tina

   Slet
 3. So beautiful garden roses!!

  Have a lovely weekend and greetings from The Almond Valley!
  Susanna

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi Susanna Thank you very much , so lovely with a greeting. Have a wonderful week very best regatds Tina

   Slet
 4. Kære Tina.Ja !!! du er jo savnet her på bloggen.Men kan jo læse at du har nok at se til.Og sejt at cykle 100km om ugen.
  Spændende med din nye forhandling af Haddonstone.
  Men surt med alle dem der har mistet deres blogliste.Men du ved jo at jeg lægger på hver søndag.
  Ellers kan jeg anbefale Danske Haveblogs der viser de sidste udgivne indlæg.
  Rigtig god weekend Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette Tusinde tak for din søde kommentar . Ja jeg mangler timer i døgnet i øjeblikket. Men håber snart at vende aktivt tilbage og få kigget på min blogliste. Jeg har for længe siden skrevet til Danske Haveblogs men har indtryk at, at der går lang tid mellem at der bliver opdateret. Håber alt vel hos dig søde Jette knus Tina

   Slet