søndag den 17. maj 2015

Jeg ved hvor der findes en have så skøn....

Og den have tilhører vores allesammens Tante Grøn og Syrenprinsen. Hvilken salighed og glæde at træde ind i deres vidunderlige haveunivers. Jeg har læst Tante Grøns bog, set haven beskrevet på diverse blogs og her fornylig set den omtalt i Evigglades bog. ( Haveelskernes have af Eva Sandner Gravesen ). Men igår var jeg selv i Aladdins hule.


Hvilken vidunderlig have!  Den oser bare af kærlighed til planter og blomster. Den nærmest overfalder dig på den skønneste vis med de mest vidunderlige farver, former og overraskelser. 


Det hele garneres med smukke opstillinger .


Vidunderlige have buketter, her i potteriet! Tante Grøn har tryllet smuk stemning frem.


Potteriet med med levende lys stemning.


Det var skønt at se orange farver igen, her smukt sat op i en etagere.


Ved siden af et vidundetlig brus af pink, lilla, orange, gule tulipaner. Jeg tror der er en trend med at kalde det Kenzo farver. Uanset navn, det så vidunderligt ud. Dejligt at se andet end hvide og pink tulipaner også duer.


Fantastiske bede er der med mylder af planter, som vidner om mange timers ihærdigt kærligt arbejde.


Tanten og Syrenprinsen har også de dejligste duer som bor i dette vidunderlige slot. Deres kurren bidrog til den afslappende stemning , blodtrykket faldt helt sikkert . 


Her den skønne alle af røn med hoser af løvefod. Allerede nu ser det skønt ud, men vent til de stærkt limegule løvefod blomster går amok. ( dette syn kan ses i Eva Sandner Gravesens bog, tro mig det er vidunderligt! )


Der er masser af bænke , selv potterne må sidde ned og nyde den skønne udsigt.


Vidunderlige tulipan og narcis sammensætninger.

 
Lige til af blive glad i låget af ....


Super inspiration, den her må jeg kopiere, så fikst fundet på.

Det var en helt og aldeles vidunderlig oplevelse, tak til Tante Grøn og Syrenprinsen alias Jytte og John Justesen. Tak for venlige modtagelse af min mand og jeg, det var så dejligt at hilse på jer og se jeres skønne have. 

Et besøg kan på det varmeste anbefales, Tante Grøn og Syrenprinsen holder åben have 23 og 24 maj samt 11 og 12 juli. Se mere på www.tantegrønshave.dk .

PS: Syrenerne er vilde med Amager! 

23 kommentarer :

 1. Hej Tina.Vidunderlige billeder fra Tante Grøns dejlige have.
  Det er bare sådan et skønt sted........................og fyldt med kærlighed til alt der gror.
  Og Jytte kan bare det med flotte opstillinger alle vegne.
  Var der selv sidste år i maj måned.på min havetur i nord Jylland.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette Ja det var bare så fantastik! En dejlig dag. kh Tina

   Slet
 2. Hej Tina
  Var du der også i går? Hvad tid var du der, det var da ærgerligt vi ikke fik hilst på hinanden. Vi kørte ved 15 tiden.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 3. Kære Lisbeth Vi kom ved 15 tiden, hørte du var lige kørt. Det var ærgligt, når nu vi var så tæt på hinanden. men vi har planer om at komme til dig i sommer og se din smukke have. kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå du har hørt, at vi var der. Ærgerligt vi ikke mødtes, men jeg vil glæde mig til at vise jer min have til sommer. I er meget velkommen.
   Kh Lisbeth

   Slet
 4. Tak Tina for havebillederne af Grøns Have...der ser dejligt ud, ville selv gerne derop, men syntes det er langt væk.
  Da så jeg nu at du havde taget turen herop i Nord...så mon ikke jeg må tage mig sammen til at drage afsted....

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Grethe Det var alle kilometrene værd! Der vidunderligt smukt, som man måske får en lille ide om via billederne, og der er hjertevarme. Så betænk dig ikke, du vil ikke fortryde at tage afsted ;-) kh Tina

   Slet
 5. Hej Tina, tak for et super dejligt indlæg om dit besøg i Tantens haveparadis, du har sat nogle gode tekster på :) Dejligt at hilse på dig og imponerende at I havde taget den lange tur. Selv havde vi to timers transport så jeg tør slet ikke tænke på jeres transporttid.
  Men Tantens have er det værd !
  Knus, Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ulla Tusinde tak. Ja det var hyggeligt endelig at kunne få hilst nu efter jeg har fulgt din blog i snart 2 år. Vi kørte halv syv fra Amager og var hjemme kl halv elleve. Men vi havde også et stop undervejs. Men Tantens have var hele turen værd. Kh Tina

   Slet
 6. Søde Tina.

  Kæreste du.......jeg glemmer aldrig synet af dit glade ansigt og dit store smil, der lyste op som selveste solen midt i lørdagens silende regnvejr og isnende kulde. Jeg tror såmænd knapt du lagde mærke til, at vejrguderne ikke var særligt søde ved vores havegæster, hvoraf mange ligesom I, var kommet kørende langvejs fra. Skønt at mærke din haveglæde og blomsterpassion, - som var så livsbekræftende.

  Tusind tak for jeres hyggelige besøg. Lige nu sidder jeg og drikker morgenkaffe af det søde Tante Grøn krus, du var så rar at forære mig. Jeg er meget meget glad for det.

  Tusind tak for alle dine søde ord. De luner langt mere end du aner. Hils din søde mand. Håber I kom godt hjem med jeres indkøb til jydepriser.

  Knus og varme tanker fra Mors

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære søde Tante Grøn Jeg er glad for, at det var sådan jeg så ud ( som du beskriver mig) for det var præcis sådan jeg følte indeni da jeg så din og Syrenprinsens vidunderlige have! Det var som om den strålede endnu mere mod den grå himmelbaggrund.
   Jeg er så glad for, at du kunne lide kruset, selvfølgelig skulle du have sådan et. ;-)
   Ja tak vi kom godt hjem med alle pakkenellikerne, manden hilser igen og takker for gæstfrihed.
   Den dag kan jeg leve længe på. Knus Tina

   Slet
 7. PS Dejligt at høre at syrenerne er vilde med Amager. Håber at Amager også bliver vild med syrenerne.
  Flere knus

  SvarSlet
  Svar
  1. PS: Amager er vilde med syrenerne, der går allerede rygter om at Flyvergrillen også vil plante syrener ;-) knus Tina

   Slet
  2. Hi hi.....endnu en god grund til at springe ud af skabet som flyspotter. En blanding af lugten af flyvergrill og duften af syrener lyder..........speciel:o)

   Knus og varme tanker

   Slet
  3. Ja og blandet med duften af flydiesel så er der ikke et øje tørt. ;-) PPS: Pixie er plantet i krukke idag, sikke en duft den har! Knus

   Slet
 8. Hej Igen Tina.Vil bare lige spørge om du har planer om at besøge Geografisk Have i Kolding.
  Det plejer at være et supergodt marked..................og rigtig mange bloggere plejer at mødes der.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette Det havde jeg ikke lige tænkt over, hvornår er det nu det er? Kh Tina

   Slet
  2. Her svarer jeg lige :)
   Det er Grundlovsdag 5.6.
   Kh Lisbeth

   Slet
  3. Tusinde tak Lisbeth ;-) kh Tina

   Slet
 9. Hej Tina.... Jeg var der søndag..... og som du også beskriver... sikke en skøn have..... Hvor man følte sig velkommen allerede i indkørslen.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne Skønt at du også var forbi, ville dog gerne have mødt dig. Men forhåbentlig kan det nås endnu. ;-) det er dejligt som man bliver taget imod derovre. Kh Tina

   Slet
 10. Hej Tina!
  Tusinde tak for et dejligt og inspirerende indlæg fra Tante Grøns have, din glæde springer ud gennem skærmen, man kan slet ikke mærke at det måske regner, jeg er vild med farverne og alleen af røn og meget andet, men den alle´ rumstere:-) Dejlige billeder, tak for deling!
  Kærlige hilsner Anette

  SvarSlet
 11. Kære Anette Tusinde tak for din søde kommentar. Man kunne simpelthen ikke blive andet end begejstret. Sikke en masse inspiration. Ja det var i sandhed en skøn oplevelse. Kh Tina

  SvarSlet