søndag den 12. april 2015

Det er ganske vist....

At foråret endelig er kommet, hvor vidunderligt. Alt det der er længedes så meget efter er nu igang. Vidunderlige sol dage med blæst er afløst af lune nærmest sommer agtige dage med lunt vejr. Nu går det stærkt i haven.


Hvet et øjeblik gribes til at gå i haven. Jeg kan bare ikke lade være. Stjernemagnolien er godt sprunget ud i det gule og cremefarvede forårsbed. Det afløses af de historiske roser, granium og ridderspore senere . I øvrigt er to nye roser kommet til Blue Moon og Rhapsody in Blue. (Så det er ikke kun historiske roser.) Det er rart, tillige at have roser som blomstrer mere end een gang.
 
Men i går skulle vores yngste fejres, hun havde overstået sin sygeeksamen (9 klasse, da hun var sygemeldt sidste år ved eksamenstid og over sommeren).  Eksamen er nu på plads med flot resultat alt gjort samtidig med hun har klaret 1G på gymnasiet.
Så turen gik til Tivoli, hvor et brus af forårsblomster og nye tiltag ventede.



Her blandt andet ved hovedindgangen et tæppe af 3 farver hyacinter. Sikken en duft, der mødte en, nærmest berusende.Der har været lidt af et arbejde i sætte alle disse løg i sandkassen som de stod i. Imponerende skue.



Lige bagved er der opsat en Pavillion, hvorfra der sælges lidt planter og dekorationer fra Tivolis blomsterdekoratør. Tænk at have det job! Kaffe og the kunne ligeledes købes og nydes på omkringliggende siddepladser blandt de skønne blomster. En vidunderlige oase.
 

Her en af Tivolis klassiker kompositioner: Narcis, ranunkel og fritillaria?.
 

Her vidunderlige kugleprimula, der forsøger at dække hortensias lange ben. 

 
Narcis Thalia smukt sat sammen med bellis og blå franske anemoner.
 
Vi sluttede en vidunderlig dag af med at spise hos Brdr. Price, vidunderlig mad og betjening. Kunne gå hen og blive kraftig vanedannende. :-)

18 kommentarer :

  1. Hej Tina.Sikke da nogle skønne billeder du viser..............både der hjemmefra og fra Tivoli.
    Og tillykke med datteren ..........godt gået.
    Dejligt at i kunne fejre hende i det smukt pyntede Tivoli.
    Og har også spist hos Brdr. Price..............dejligt sted.
    Jeg viser også min magnolie i dag.............det er bare et af forårets højdepunkter.
    Lidt køligt i dag i forhold til i går.
    Rigtig god søndag knus Jette

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusinde tak Jette, det var dejligt at fejre hende efter et hårdt år med sygdom. Der bliver bare mere og mere skønt i Tivoli. Din Susan er så skøn kan godt forstå at du er glad for den.ja der var god blæst mærkede det da jeg var ude at løbe, føj for en modvind ;-) kh Tina

      Slet
  2. Ih, nogle skønne forårsbilleder! Jeg kan altså dufte hyacinterne herfra når jeg ser dit billede! Men først og fremmest: Til lykke med din datter!
    Kh Nana

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusinde tak Nana, det var dejligt at fejre Josephine kh Tina

      Slet
  3. Skønne billeder både fra haven og Tivoli. Et stort tillykke med din datters eksamen :-). God søndag til dig og din familie :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusinde tak Mette og rigtig mange gange i lige måde! Kh Tina

      Slet
  4. Tillykke med datteren, dejligt for hende at det er overstået.
    Tak også for turen både i din egen have og i Tivoli- hvor lyder det spændende med det planteudsalg de har startet, det vil jeg ind og se nærmere på.
    God aften.
    Anita

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusinde tak Anita, det var dejligt, at hun fik det gennemført. Du kan gælde dig til det nye område, det er en skøn oase. Kh Tina

      Slet
  5. Tillykke med datterens eksamen. Det ser flot ud i Tivoli sikke farver.
    I aften kan jeg godt lade være med at gå i haven, det regner og blæser, ja og det er hundekoldt.
    Kh Lisbeth

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusinde tak Lisbeth, ja der var flot men der var steder vi godt kunnet gav hjulpet med at pynte lidt mere. Men det var flot derinde. Det var også rigtig koldt og blæsende her idag. Håber på lunt vejr i næste uge. Kh Tina

      Slet
  6. Tillykke med datteren - dejligt at den prøve kom i hus, og flot gået oven i 1.g! Sikke et skønt billede af hyacinterne i Tivoli - duften må have været berusende.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusinde tak Frede , det var er stor aften og en stor glæde. Det hyacint var berusende, kunne duftedey langt inden du nået til det, kh Tina

      Slet
  7. Sikken en skøn dag ovenpå datterens vellykkede eksamen, tillykke med det. Samtidig et skønt skue, afsluttet på på bedste vis med god mad, dejligt at forkæle familien og sig selv engang imellem :-), kh Margit

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusinde tak Margit, ja vi er rigtig glade for at eksamen er veloverstået. En dejlig aften som den går over i minde bogen. Kh Tina

      Slet
  8. Først stort TILLYKKE med datteren, hvor er det dejligt, og godt at fejre det med maner! Tak for den visuelle og begejstrede tur i tivoli, hvor er der bare flot og meget meget lækkert!
    Hilsner og god dag fra Anette

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusinde tak Anette, ja vi er lidt heldige, at have Tivoli rundt om hjørnet, som kan danne baggrund for en fejring i ny og næ. Kh Tina

      Slet
  9. Dejlige fotos, du viser - og STORT tillykke med din datter. Det var flot!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusinde tak Bente, vi er også selv så glade og stolte :-) kh Tina

      Slet