søndag den 15. februar 2015

Forårslængsel

Vi alle står vist som væddesløbsheste parat til at løbe foråret igang. Nu kan forspiring snart gå igang og vinduer fyldes op med alverdens spirer og frølinger. Der kan snart støvsuges, jordforbedres og tilplantes krukker. I mellemtiden kan der "leges" indendørs med vaser, dekorationer og blomster.


Jeg fik en sådan lyst til at fylde huset op med buketter, så efter et besøg på loppemarked i Valbyhallen, gik turen forbi blomsterhandleren.


Jeg havde fundet den ideelle emaljespand på loppemarkedet, som er storartet til at være opholdssted for nyindkøbte bundter af blomster. Det er en skøn spand.


Det blev også til lidt jagt på nye vaser på loppemarkedet, jeg kan jo ikke lade være.


Jeg fik tre vaser med hjem: to Bing og Grøndahl porcelænsvaser samt en keramik vase. Jeg har nogle stykker af Bing og Grøndahl vaserne med med liljekonvaller på . De har lavet flere modeller. Jeg har tidligere lavet et indslag med de vaser jeg har. Det kan ses her. Men nu er der kommet en ekstra til samlingen. Jeg har nu fire ialt. Det ser fint ud at lave opstilling med vaserne, ens men alligevel forskellige.


Den hvide keramik vase, har en fin nøglehulsfacon. Den har stempel i bunden. Det skal jeg lige have tydet. Det er altid morsomt at finde historien bag vasen.
 

Der blev fyldt op i næsten hele huset med store og små buketter. Det er en sand fornøjelse at arbejde med så mange skønne blomster.
 
Indlægget blev forsinket, grundet de frygtelige omstændigheder i København igår. Det er ikke rart, at terroren nu har vist sit grimme ansigt i vores hovedstad. Man tror aldrig det sker lige der hvor man bor, men det var rystende at se, at gerningsmanden blev jagtet lige der hvor min datter går i skole.
 
Alle tanker går til de, der har mistet kære eller har sårede familie medlemmer.


14 kommentarer :

 1. Hej Tina.Var også lige ved at tage til Valby...................men der kom lige noget i vejen.
  Skønne vaser du fik med hjem.Undre mig over hvor du opbevarer alle dem du har..
  Men dejligt med skønne blomster overalt i huset
  Jeg viser lidt forårsblomster der kan sættes ud i haven.
  Er også rystet over al den terror.....................det er bare uhyggeligt.
  Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette Jeg havde ikke så mange vaser til start , det er en lidt ny hobby, så der er stadig plads . Eller indtager jeg mandes barskab ;-). Ja det er frygteligt at nogen kan manipuleres til at begå disse ugerninger. Jeg må ind og se hvad du har begået i dit seneste indlæg. Altid en fornøjelse. Kh Tina

   Slet
 2. dejligt billeder og flotte fund - kbh .. ja det er helt forfærdeligt skrækkeligt. tænk sig at nogen har ladet det komme så vidt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak , vi glæder os over buketterne efter denne rystende weekend. Kh Tina

   Slet
 3. Det er virkelig en herlig ting at fylde husets vaser med smukke blomster, hvor ser det dejligt ud.
  Fine vaser og spand du fik købt.
  Forstår ikke at nogen kan være så grusom ond.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Anette, man sætter ekstra pris på de smukke ting, når ondskaben brøler udenfor. Så dig i fjernsynet idag, bliver spændende at følge med. Kh Tina

   Slet
 4. Hej Tina, sikke skønne nogle vaser du har købt - og superdejlige blomster!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Gitte, intet mindre ;-) kh Tina

   Slet
 5. Tillykke endnu engang med de flotte vaser....Kildevældsskolen ligger ellers et stykke fra Amager...men Tina så var det skolens kamera der medførte til opklaringen så helt på plads med overvågning. Vi er et land i chok i disse dage. Fint du kunne abstrakthere fra det og købe lidt fint ind....tillykke med det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Grethe, ja det gør Kildevældskolen, men det er heller ikke der min datter går i skole.hun går på Zahles gymnasium på Nørreport, som var afspærret under jagten sent lørdag. Attentaterne skete efter jeg var kommet hjem, lørdag middag. Jeg var ellers ikke taget afsted. Kh Tina

   Slet
 6. Det er så skønt med friske blomster :-)

  SvarSlet
 7. Tusinde tak Vivi, ja det er det de lyser ekstra dejligt op i denne tid. Kh Tina

  SvarSlet
 8. Ja, du har ret. Forår kom bare an! - Og dine vaser er meget flotte. Det bliver dejligt at fylde dem med skønne blomster :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Bente, ja havde håbet på lidt forår idag så man kunne komme i haven. Men det var ikke lige til det. Men så kan vi heldigvis fylde blomster i vaserne indendørs. God weekend.

   Slet