søndag den 7. december 2014

Pynt og sager fra julehaven

Jeg pynter krukker hvert år til jul. Men i år er der blevet pyntet lidt mere end normalt, da jeg som bekendt holdt åben julehave. Jeg tænkte, at jeg ville vise lidt af mine mange opstillinger og dekorationer.


Her er det min Skorstenshat som er blevet pyntet op til jul. Den blev desværre taget ned , da vi skulle have nyt gas fyr. Så måtte hatten ikke være på længere. Det så ellers så fint ud, synes jeg. Men så kan den bruges i haven til dekoration istedet. Her med pigeon æbler i kurv, gran, buksbom, kogler i natur og beton. En gammel zinkspand opsamler regnvand. ( står nemlig under tagrenden, indtil jeg finder den rigtige vandopsamler.)


Denne potte er pyntet med kogler og beton engel.


Med lyng og kogler.


Vindheks, gran, pletter i luften og kogler.


Kogler, bær, mos, gran og buksbom.


Julehygge ved trappen.


Haloweens græskar indgår nu i julestilleben.


Vi har lavet en lille jule bålplads af halm baller, ja det kan skam fås herovre i hovedstaden ;-) så kan der ristes skumfiduser. Vi har puttet hynder i plast og sømmet dem fast i halmen. Så sidder man godt under risteriet.


To engle byder velkommen ved haveindgangen. Dog har de tidligere beslag en lidt uheldig placering, ;-) de bliver fjernet ved nærmeste lejlighed. 
14 kommentarer :

 1. Jeg sidder her og småklukker af grin - tak for de fine engle med beslag :-) Det ser rigtig hyggeligt ud hos dig i haven!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Frede, altid godt med lidt til smilebåndet ;-)

   Slet
 2. Ja ok - de engle er noget kreative :) til gengæld er det smart med halm at sidde på, når I har bål.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth.Ja jeg tænkte ikke over det da jeg hængte dem op :-) ja bålpladsen er blevet et hyggeligt sted.

   Slet
 3. Dejligt med en julehave, den har du fornøjelse af hele vinteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette, det tror jeg også. Det er ikke uden inspiration fra din vidunderlige have.

   Slet
 4. Lækker skorstenshat, super fed bålplads, og sidder også med et hø hø sikke nogle engle:-) som forøvrigt er meget skønne.
  Det er lidt morsomt som det med jule-ude-pyntninger, som også er tiltagende her:-), og selvfølgelig gøres der noget ekstra når man åbner sin oase for offentligheden, en rigtig spændende proces, som måske går hen og bliver den nye normal;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette For de dejlige ord. Ja jeg tror du har ret med udsmykningen, det bliver mere og mere. Jeg kan se langt flere lyskæder på altaner end nogenside, det er da dejligt udadvendt. Der er også en tendens til at bruge haven mere på alle tider af året.

   Slet
 5. Det ser super-hyggeligt ud og sikke en god idé med bålpladsen :-) - Jeg fik også lige et lille grin over dine engle, thihi!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente vi synes også, at der er rigtig hyggeligt, glad for at englene får jer til at trække lidt på smilebåndet.

   Slet
 6. Hej Tina, er sikker på at dine gæster har hygget sig i dine hyggelige omgivelser :-). Med hensyn til englene, så ville jeg ikke ændre noget, altid godt med noget uventet og et godt grin ;-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Margit, vi havde bestemt en hyggelig dag, og jeg tror du har ret, jeg lader englene beholde deres beslag :-)

   Slet
 7. Hej Tina.Ja !! du har da været flittig med at pynte op................og bålpladsen er bare super.
  Må være bedre til at pynte op udenfor.
  For der ser bare så hyggeligt ud hos dig.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Jette det har også været hyggeligt at gå og pynte. Held og lykke med pynteriet.;-)

   Slet