torsdag den 25. december 2014

Juledag

Så er den store aften vel overstået. Alt hvad man har planlagt i en måned eller mere skudt af på en aften. Men forhåbentlig har det også været en dejlig aften i de mange hjem.
 Mange taler om juleræs og julestress. Men det er nok også noget med forventningsafstemmelse, ikke kun i forhold til andre, men i høj grad til sig selv. Selvfølgelig kommer det også an på hvor i livet man befinder sig. 


Vi har ikke meget familie og pigerne er store. Derfor har vi valgt det ud, som vi synes, at vi gerne ville i julemåneden, hvad angår juleting og julehygge. Vi har f.eks ikke bagt småkager eller lavet konfekt. Det er også kun få i familien, som spiser det. ( Blandt andet grundet allergi.)


Men vi fik pyntet juletræ tidligt og har nydt det, det meste af december. Der er pyntet op inde og ude til daglig glæde.


Der har været ild i pejsen, mens vi har spillet spil.

Vi har lavet om på juleaften. Træet blev tændt om formiddagen og gaver delt ud. Det var dejligt afslappende og superhyggeligt.


For så derefter at få en hyggelig frokost sammen og gøre sig klar til den store juleaften på D'Angleterre. Næste år går turen måske til udlandet juleaften , hvem ved? Et er sikkert, når pigerne får familie og muligvis børn selv, vil traditionen måske gå tilbage til vores udgangspunkt med en helt traditionel juleaften igen.

Her er hvad vi vågnede op til imorges, julesne. Så kan man da ikke forlange mere, vel?

Fortsat rigtig glædelig hvid jul.


8 kommentarer :

 1. Hvor har I pyntet smukt, Tina! Ja, når I et tidpunkt får børnebørn, tror jeg, I vender tilbage til en traditionel juleaften igen. Her sprang vi også over at lave julesmåkager og konfekt.
  Glædelig jul!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Gitte! Ja jeg tror du har ret, det er skønt at man godt kan røre ved den gamle jul :-) Fortsat god juleferie.

   Slet
 2. Det lyder til i har gjort lige det mange ønsker at gøre nemlig gear ned...så i går foran på et punkt fortsæt successen..glædelig jul....i fik sne vi fik sol...kh. Grethe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Grethe, ja og det har været skønt! Vi fortsætter med at gøre tingene lidt anderledes så det ikke bliver så stressende. Sol er heller ikke så dårligt ;-) Fortsat god jul.

   Slet
 3. Hej Tina!
  Jeg syntes at det er så utrolig flot at i er taget ud for at spise juleaften, at jeg fortalte det til min mand og børn, sikke en dejlig anledning, og en måde også selv at blive ekstra forkælet på!
  Jeg har også selv i mange år gjort op med traditioner, nok mest fordi jeg har været noget overvældet af alt det der med, burde,skal og forventninger for at en jul er rigtig og hyggeligt, og al den fede julemad tiltaler mig slet ikke, det er ikke altid lige let, men det er lykkedes. For det er lysten og ikke mindst glæden ved det der skal drive værket.
  Jeres dage lyder hyggelige, ønsker jeg fortsat flere af slagsen!
  Hilsner fra Anette

  PS tak for en skøn blog

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette Præcis! Du har ramt det lige på sømmet. Det er det vi har gjort op med iår. Det bliver lidt lettere at gøre det når man har været igennem dødsfald og alvorlige sygdomme. Det ligesom om man får en større kraft og vilje til at lave om og gennmføre det. Det burde ikke være sådan men godt at være startet. Det har været en bedre og mere hyggelig jul for min mand og jeg.Fortsat god jul jul.
   Tak, det glæder mig at du synes om min blog, jeg glæder om også altid over at besøge din blog og din vidunderlige butik.

   Slet
 4. Hej Tina
  Jeg synes det lyder som om i har haft en rigtig dejlig juleaften.
  Det behøver jo ikke at være den traditionelle jul.
  Synes det er spændende med julemiddagen på D`Angleterre.
  Og sneen julemorgen fik lige stemningen en tand op.
  Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette Tak det var skønt i år helt fortryllet! Og ja sneen gjorde lige det sidste ;-) kh Tina

   Slet