onsdag den 13. august 2014

August haven

Her midtvejs i august er der stadig blomster på trods af mange regntørre uger. Det er skønt, at der er lidt at nyde når man kommer hjem fra arbejde. For nu er ferien slut og jeg er tilbage i den daglige trædemølle.
Jeg var så glad da jeg så de havde clematis Princess Diana. Så den skyndte jeg at få med hjem i min kurv. Stor var min glæde da der kom knopper i. Nu er den sprunget ud, men men jeg synes ikke den lige blomsterne ligner det jeg havde set på billeder og på andre blogge.


Hvad siger I. Har jeg ikke ret i, at det nok ikke er en Princess Diana. Den er meget sød men ikke lige hvad jeg havde forventet.
Gad vide hvad det så er for en?

To andre blomster, som blomstrer flittigt er Passion blomst og Engletrompet. Sidstnævnte dufter simpelthen så skønt i hele haven. Jeg har siddet indendørs med vindue åbent og kunne dufte den skønt den står min. 10 meter fra vinduet.
Ellers er der Austinroser i lange baner. Jeg synes jeg er heldig med dem, taget i betragtning at de blev sat i sommer. Herunder er det Pat Austin og Summersong.Og her Golden Celebration og godt nok ikke en Austin men den skønne Alchymist, som stadig ikke er klar, at den ikke remonterer. :-)Jeg glæder mig til at se Crownprincess Margareta, den står i knop. Med ønsket om en skøn aften til jer alle.

12 kommentarer :

 1. Tak, og god aften til dig, Tina! Jeg synes din clematis er usædvanligt køn. Jeg ved ikke hvad den hedder, men hvis du finder ud af det, vil jeg prøve at finde en til min have :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nana, jeg må se om jeg kan få den indentificeret, for så skal jeg nok informere om navnet. Rigtig god weekend.

   Slet
 2. Hej Tina.Jeg har lige googlet din klematis..............og synes da den ligner P.Diana.
  Ja !!! nu har hverdagen indfundet sig............men det er da heller ikke så dårligt.
  Jeg er imponeret af din engletrompet.................fantastisk.
  Og dejligt at vi stadig har de smukke roser at nyde på denne årstid.
  Rigtig god aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette, jeg synes nu de billeder jeg har set, der er den mere rød end lilla og jeg synes ikke den hænger så meget nedad. Men skidt med det, den er jo fin. Jeg er også så glad for Engletrompeten, duften er fantastisk. Så skønt med roser! Rigtig god weekend.

   Slet
 3. Kære Tina,
  Sikke meget der sker i din have :)
  Det er efterhånden et stykke tid siden, at jeg har 'besøgt' dig herinde, men så meget desto større er gensynsglæden!
  Jeg synes, at din klematis er usædvanlig skøn og selvom det nok ikke er en Prinsesse, kan den jo nok være smuk alligevel.
  Hav en fortsat rigtig god august måned,
  Kh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mathias Så hyggeligt at have dig på besøg igen. Ja der er sket lidt af hvert, vi er dog ikke færdige endnu. Hav det godt, rigtig godt weekend.

   Slet
 4. Hej Tina
  Jeg synes din clematis er meget sød og yndig farve. Den ligner lidt, men jeg er ret sikker på at det ikke er en P.Diana.
  Dine roser er skønne, alle Austin roser er fantastiske og Pat +Summersong er skønne farver sammen. Står de i nærheden af hinanden? Her er det også for længst blevet hverdag, men det er nu også fint.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla Ja jeg synes slet ikke, at den lignet den du viste på din blog. Jeg er også blevet så glade for Austin roserne, at jeg har bestilt 4 mere som kommer i oktober. Pat Austin og Summersong står ved siden af hinanden i det bed som omkranser vores nye øst vendte terrasse. Var ikke tivivl om, at det skulle være solopgangsfarver. Er nu ved at finde forårsløg til bedet. Rigtig god weekend.

   Slet
 5. Sikke dejlige blomster du har, Tina - din engletrompet er fantastisk, og jeg er vild med din klematis.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Gitte, jeg nyder også alle blomsterne til fulde hver dag. Rigtig god weekend.

   Slet
 6. Så er det "ikke så ring endda", når man kan komme hjem fra arbejde til dette smukke syn :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Margit Det har du ret i, jeg nyder det simpelthen hver dag. Rigtig god weekend.

   Slet