onsdag den 2. juli 2014

Det hvide indgangsparti

Jeg elsker alle farver af blomster men jeg er nu blevet rigtig glad for potter med hvide blomster. Så glad , at jeg de sidste par år udelukkende har haft de skønne hvide blomster ved indgangspartiet.


De der til jul bugnede af kogler, ene, husløg og lys er nu sommerligt iklædt hvide, grå og grønne planter. 
Jeg synes det giver en dejlig ro til øjet og blid velkomst til gæster. Billedet nedenunder viser Bacoba og Pelargonie. Bacoba trives vanvittig godt iår.


Men ellers er der plantet Petunia, Tvillingeblomst, Stedmoder samt den vidunderlige Sølvfald ( ses under tvillingeblomst i den nederste potte på øverste billede ). Sølvfald pynter rigtig flot og så har de de mest vidunderlige bløde blade. Godt Claus Dalby fik gjort denne mere tilgængelig! 


Planter du også hvide planter i krukkerne?

14 kommentarer :

 1. Det ser smukt ud med alle de hvide blomster. God idé!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente, ja de hvide blomster er ikke så tosset :-)

   Slet
 2. Så fint med hvide blomster. Det har lykkedes mig at overvintre en sølvfald, den står nu i pavillionen og er ved at få en pæn størrelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth hvor godt med Sølvfald. Måske jeg skulle prøve det samme.

   Slet
 3. Jeg prøver nogen steder at holde det i hvidt, som du sikkert også har bemærket, så lyser det dejligt op om aftenen og giver en dejlig stemning. Dit indgangsparti ser skøn og romantisk ud, det er altid dejligt dels at føle sig velkommen, men også selv at nyde det både når man kommer og går :-), hilsen Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Margit ja jeg har bemærket de fine hvide blomster i din have. Du beskriver det så præcist. Foden af sporebaldrian fylder vildt men giver et romantisk look.

   Slet
 4. Hej Tina!
  Hvor er det en flot velkomst! jeg har også hvide og grå "blomster", men ikke et eneste sted med rent hvidt, jeg nyder at se det hos andre, men her hos mig selv blander jeg alle farver.
  Ha en god dag
  Hilsen Anette

  Ps her trives bacoba også helt forrygende i år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette tak jeg har det med at dele farverne lidt op. Det er jo skønt, at der er forskellige måder at sammensætte på så vi kan inspirere hinanden.

   Slet
 5. Hej Tina.Jeg er også vild med hvide blomster ..............og har dem rigtig mange steder i haven.
  Har lidt blandet i krukke ved hoved og bryggersdør.Men ved mine terrasser har jeg en del krukker med hvide blomster.
  Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet
 6. Hej Jette tak de hvide blomster har ligesom en tendens til at blive hængende og vende tilbage næste sommer :-)

  SvarSlet
 7. Hvor er det smukt at se, Tina - sikke en velkomst. Jeg har ingen krukkeblomster i år, men elsker også hvide blomster.

  SvarSlet
 8. Hvor ser det hyggeligt ud ved jeres indgang.... Flot når blomster holdes i samme nuancer ... Jeg har dog alle mulige farver - har ikke blot en ynglings blomst eller farve... Men holder dem opdelt i farver både i krukker og bede....
  Smukt ser det ud ..!

  SvarSlet