søndag den 9. november 2014

Travlhed i julehaven

Det har været et helt fantastisk solskinsvejr idag på Amager. Det var perfekt, da dagen skulle bruges på at rydde op i haven og forberede julehaven til vores åben dag den 23 november.


Det er en stor lykke at kunne være ude i haven hele dagen på denne årstid.Der er blevet revet blade, brændt ukrudt, fejet og sat lyskæder op. Haven bliver bare så fin, hvor er det bare vidunderligt at pynte    op.


Der bliver produceret juledekorationer til julemarkedet den 23 november. Jeg håber, at se en masse til et glasgløgg, kaffe eller the og et par æbleskiver. 


Hvad siger I til disse farver, lidt utraditionelt...


Der er også dekorationer i tradionelle farver, rød, hvid, guld og grøn. Men bronze har også vundet ind. Lysdekorationerne koster fra DKK 125 og op til  DKK 175 . På dagen tager vi imod kontant samt mobilepay. 
Ses vi? 

8 kommentarer :

 1. Det skal du nok ikke regne med, men pøj pøj med det. Håber der kommer andre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth, men miraklernes tid er ikke forbi endnu.. :-) ville være skønt at se dig på Amager.

   Slet
 2. Godaften Tina.Jeg håber stadig på at jeg dukker op til din julestue..Har været i Bella Centret i dag til Bogforum.
  Skulle jo lige ind og hilse på CD og købe hans nye julebog.
  Dejligt med lidt ny inspiration.................og fine dekorationer du har lavet.
  Rigtig god aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette ville være så hyggeligt at hilse på dig :-). Så godt dit dejlige indlæg med besøget i Bella Centeret. Jeg havde købt bogen på Claus hjemmeside men havde tænkt på at tage over , men jeg har haft travlt med at forberede til julehaven,så det nåede jeg ikke. Tusinde tak for ros og kommentar.

   Slet
 3. Held og lykke med åben dag, Tina :-) - Jeg ville gerne have besøgt dig, men det bliver nok ikke i år, desværre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente det ville ellers være hyggeligt at byde dog velkommen! :-)

   Slet
 4. Sikke nogle skønne dekorationer du har lavet! Lige som Jette håber jeg stadig på at dukke op til din julestue. Dejligt at se blå himmel på det øverste billede - her har det været blygråt i dagevis.

  SvarSlet
 5. Hej Gitte Det ville være så hyggeligt at hilse på dig. Tusinde tak for ros. Ja den weekend var der flot oprydningsvejr! Håber vi ses søndag.

  SvarSlet